NE ŽURE

Njima treba vremena: Ovi horoskopski znakovi se polako kreću u vezama

Oni više vole da polože sve svoje karte na sto nego da odmjere svoje šanse

Određenim horoskopskim znakovima treba duže da se oslobode. Platforma X

E. Ć.

12.5.2024

Neke osobe se ne mogu zaljubiti na prvi pogled. Treba im više vremena i ne osjećaju potrebu da žure.

Njima je potrebno vrijeme da se otvore. Određeni horoskopski znaci su skloni da se spotaknu, padnu i katapultiraju u ljubav velikom brzinom. Oni više vole da polože sve svoje karte na sto nego da odmjere svoje šanse, prenosi "Your Tango". 

Bik

Bikom vlada Venera, tako da vi dajete prednost ljubavi u mnogim stvarima. Ali to ne znači da se brzo i zaljubljujete.

Kao stabilan zemaljski znak, Bik zna koliko je važno da se izgradi jak temelj u njegovom odnosu. Zato su oni odani i pouzdani, ali im treba i vremena da se uvjere da je njihov partner isti.

Tačno znate kada je vrijeme da se prepustite ljubavi i da uživate u njoj, jer bi u suprotnom vaša tvrdoglavost mogla i da odgurne osobu koju ste izabrali.

Blizanci

Vaša dualistička priroda znači da ste svestrani i da se lako slažete sa drugima. Ali, ponekada vam je teže da saznate kako se vi sami zaista osjećate.

Vaša dvostrana ličnost izaziva u vama mnogo unutrašnjih sukoba kada odlučujete da li da se vežete za nekoga ili ne, a pri tom imate samo jedno srce, zbog čega je važno da ga zaštitite.

Vama vlada um, a ne srce, tako da odnosima pristupate logično i razumno. Ipak, upamtite, ne mora sve da ima savršen smisao - ljubav nije nešto što može da se objasni!

Devica

Navikli ste da stvari budu urađene na određen način i volite da možete da radite po svome. Zato kada veza rizikuje da uzdrma vašu rutinu, niste od onih koji će lako da se upuste u sve ili ništa.

Također ste duboko analitični i imate tendenciju da previše razmišljate. Iz tog razloga se češće okrećete od veze i odustajete prije nego što ona uopšte ima priliku i da krene.

Iako je dobro temeljno razmisliti o svemu i odvojiti vrijeme za svoje poteze, biti stvorenje navike ponekad znači iznova i iznova praviti jedne te iste greške. Zato je napredovanje u vezi sa vama veliki rizik - sa još većom nagradom.

Jarac

Osvajanje ljubavi je izazov koji vam leži i kojem volite da se prepustite, ali nikada ništa nećete uraditi "na pola".

Vi ste najodgovorniji znak Zodijaka, i ako to znači da ćete na kraju imati čvršću vezu, uvijek ste voljni i da se okrenete da idete dugim putem.

Odlično znate da je posvećenost nešto sa čime ne treba žuriti, a kako ste i sami izuzetno posvećeni, tako ste svjesni i da ste vrijedni čekanja. Vaš spor tempo je samo dio vašeg procesa uspostavljanja veze koja će da bude vječna, piše "Your Tango".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.