PREMA ASTROLOZIMA

Brzo dižu ruke od braka: Ova tri znaka traže razvod čim naiđu prvi problemi

Lako donose odluku da okončaju brak i ne razmotre mogućnost rješavanja problema

Imaju neobičan pristup ljubavi i braku. Twitter

E. Ag.

14.5.2024


Prema astrolozima, tri horoskopska znaka imaju neobičan pristup ljubavi i braku, što ih vodi često do odluke da okončaju odnos i prije nego što razmotre moguće rješenje problema.

Blizanci

Poznati su po promjenljivoj prirodi, skloni brzom mijenjanju mišljenja i traženju novih avantura. Kad naiđu prvi problemi u braku, Blizanci ih često dožive kao znak da su spremni za nešto novo. U braku Blizanci traže intelektualnu stimulaciju i slobodu, a kad se pojavi monotonija ili nesporazumi, njihova reakcija može biti brza odluka da je vrijeme za razvod.

Strijelac

Cijene slobodu i avanturu više od stabilnosti. Kao vatreni znak, brzo se zaljube, ali isto tako brzo mogu izgubiti interes za partnera kad se suoče s problemima. Njihova nezavisna priroda i želja za istraživanjem novih horizonata čine ih nezainteresovanim za dugoročni kompromis. Ako brak osjećaju kao ograničenje ili je partner previše zahtijevan, Strijelac će prvi predložiti razvod kako bi nastavio potragu za srećom.

Vodolija

U braku traži partnera koji će poštovati njenu potrebu za individualnošću. Kada se suoče s problemima, često reaguju distanciranjem i racionalizovanjem problema. Ako ne pronađu rješenje koje odgovara njihovoj viziji života, radije će potražiti razvod nego se prilagoditi tuđim očekivanjima. Za njih, brak je uspješan samo ako se zasniva na slobodi i uzajamnom poštovanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.