ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 17. maj

Rakovi ovo je za vas iscrpljujuć dan

Instagram

Telegraf

17.5.2024

OVAN

Danas ništa u poslovnom segmentu neće ići lako, i bit će vam potrebno mnogo strpljenja da dođete do onoga što želite. Osjećate da ste pri kraju jednog napornog perioda i nadate se skorom izlasku iz krize. Emotivno - nezadovoljstvo i nestabilnost s voljenom osobom.

BIK

Danas ćete biti posebno opterećeni. Pokušavate da s nekim osobama napravite dogovor, ali nikako da se sporazumijete. Također, stoji zabrinutost zbog troškova. Više vam odgovara kontakt s prijateljima nego s emotivnim partnerom.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu slede promjenljive situacije, kao i nešto teži kontakti sa saradnicima, ali ipak ćete uspjeti da pokrenete ona pitanja koja su vam bitna. Emotivno - trudite se da izađete voljenoj osobi u susret kada su neki njeni zahtjevi u pitanju.

RAK

Ovo je za vas iscrpljujuć dan, koji će donijeti promjene raspoloženja, ali i dosta naporne kontakte s osobama s kojima sarađujete. Pokušajte da se distancirate od svih. Niste raspoloženi za neke dublje emotivne kontakte. Potrebna vam je samoća.

LAV

Niste očekivali vijesti koje danas dolaze do vas i brinete se u kom pravcu će situacija ići na dalje. Ne reagujte još uvijek, pustite da se stvari raščiste. Naporan kontakt s emotivnim partnerom - postoji nerazumijevanje.

DJEVICA

Neke obaveze su ostale nedovršene, a moguće je da ćete danas imati i po koji propust ili grešku. Trudit ćete se da ovo nadoknadite ili popravite. Emotivno - niste sigurno koliko je mudro produbljivati komunikaciju s kolegom.

VAGA

Velike oscilacije raspoloženja i radne energije. U suštini, niste u fazonu za posao i ako ne možete da uzmete slobodan dan, makar ćete popodne i večer iskoristiti da se dobro odmorite. U komunikaciji s voljenom osobom - čudno raspoloženje kod oboje.

ŠKORPIJA

Užurban dan je pred vama, a energija vam baš i nije na visokom nivou. Kako radno vrijeme bude odmicalo, sve više ćete biti skloni pravljenju grešaka. Komunikacija s partnerom je dobra, ali ste vi lično preosjetljivi i skloni nervozi.

STRIJELAC

Mnogo kontakata, sastanaka, komunikacije sa saradnicima. Previše energije trošite na druge, pa su mogući propusti u dogovorima kao i u obavljanju obaveza. Voljena osoba se ponaša prilično ležerno po pitanjima koja su vama veoma važna.

JARAC

Na samom početku radnog dana izgledat će kao da će se sve odvijati nekim regularnim i opuštenim tokom. No, vrlo brzo će krenuti komplikacije najprije kroz zahtjevne saradnike i kolege. Partner danas pokazuje više razumijevanja za vas.

VODOLIJA

Opterećeni ste mnogobrojnim pitanjima i neriješenim situacijama i nećete biti fokusirani na obaveze. Imate osjećaj da se ne razumijete s osobama koje su vam vrlo bitne za posao. Nisu vam jasna ponašanja osobe za koju ste zainteresirani.

RIBE

Podrška onih na koje uvijek možete računati danas će vam biti od velike važnosti i pomoći vam da lakše pregurate zahtijevan poslovni dan. Pokušavate da s emotivnim partnerom razjasnite neka goruća pitanja, ali to dosta teško ide.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.