UNFROSTED

Objavljen je prvi isječak iz Sajnfeldovog filma: Poznat i datum izlaska

Osim što glumi u filmu, Sajnfeld je i redatelj filma, a jedan je i od koscenarista na projektu

Detalj iz filma. Netflix

N. H.

2.2.2024

Ova je komedija temeljena na istinitoj priči o takmičenju Kellogg’sa i Posta iz 1963. u stvaranju kolača koji će promijeniti tok američkog doručka.

U filmu, uz Džerija Sajnfelda (Jerry Seinfeld), glume Melisa Mekarti (Melissa McCarthy), Džejms Marsden (James), Ejmi Šumer (Amy Schumer), Hju Grent (Hugh Grant), Fred Armisen, Maria Bakalova, Džim Gafigan i Kristijan Slejta (Christian Slater). 

U snimci možemo vidjeti zaprepaštenog Sajnfelda, koji prvo ostaje bez daha zbog koncepta "dezert za doručak!". Scena zatim prelazi na isječak onoga što izgleda kao promotivni video za "Pop-Tarts" koji završava nesretnom eksplozijom od koje Sajnfeld i Mekarti bježe. Scena zatim prelazi na lik Ejmi Šumer koja govori: "U kutiji uvijek postoji iznenađenje.“

Uz snimku, Netflix je objavio i sliku iz filma "Unfrosted", koja prikazuje zvijezde kako gledaju ono što se čini kao odobrenje njihovog proizvoda. 

Osim što glumi u filmu, Sajnfeld je i redatelj filma. Jedan je od koscenarista na projektu. "Unfrosted" je Sajnfeldov debitantski dugometražni igrani film, a prethodno je režirao samo tri TV emisije i epizodu svoje serije "Comedians in Cars Getting Coffee". Pošto je pisac, redatelj, producent i glumac, "Unfrosted" je u velikoj mjeri projekt vođen Sajnfeldom.

"Unfrosted: The Pop-Tart Story" dolazi nakon niza popularnih biografskih komedija o stvaranju proizvoda.

U 2023. zabilježen je ovaj trend s nekoliko filmova, uključujući film o Nike patikama "Air", priču o padu popularnosti telefona BlackBerry s prikladnim naslovom "BlackBerry2 i biografski film "Flamin' Hot", o Cheetos grickalicama.

Slično nabrojanim filmovima, "Unfrosted" će se okrenuti tipičnom formatu filma koji se temelji na istinitoj priči, te će pružiti obilje komičnih trenutaka glavnih glumaca.

Snimak iz filma. Screenshot / Netflix

Od prvog gledanja isječka, već se čini da će "Unfrosted" biti vrlo duhovit dok priča priču o porijeklu "Pop-Tartsa".

Film ima zvjezdanu glumačku postavu prepunu iskusnih komičara, što će naravno dodati snagu dijalozima i scenskom radu na filmu.

Vjerujemo kako će ovaj prvi Sajnfeldov redateljski pokušaj postići fantastičan uspjeh.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.