MINIMALISTIČKI STIL

Jednostavno i uredno: Novi trendovi manikira za ljeto 2024.

Boje jorgovana, ali i boja lavande, trenutno su veoma popularne kao boja laka za nokte

Kratki nokti su in ovo ljeto. Facebook

Dž. R.

14.5.2024

Trendovi se stalno mijenjaju i neke je lako pratiti, dok neki ipak nisu za usvajanje. Ono što svaku ženu, koja voli da lijepo izgleda, ponekad usreći, jeste jednostavnost, a to je upravo ono što je in ovog ljeta. Kratki nokti i suptilne boje oduševit će svakoga, a posebno ljubitelje minimalističkog stila.

Boja lavande

Boje jorgovana, ali i boja lavande, trenutno su veoma popularne kao boja laka za nokte. Ove dvije boje izgledaju super suptilno na kratkim noktima, ali još uvijek privlače pažnju.

Boje jorgovana i lavande također su savršen izbor boja za francuske manikire ili za druge dizajne noktiju i zamjenjuju plave tonove kao najveći trend boja za kratke nokte.

Nokti sa draguljima

Nokti ukrašeni 'draguljima' su pravi hit ovog ljeta. Svjetlucavi kamenčići, perlice ili drugi dodaci obično su samoljepljivi ili se mogu lako pričvrstiti s malo ljepila za nokte. Zapečatite sve bezbojnim lakom i trajat će duže nego što mislite. Vrijedi isprobati.

Lipgloss nokti

Lipgloss nokti, ali drugačiji Lipgloss nokti bit će daleko najveći trend noktiju u ljeto 2024. godine i to za svaku dužinu nokta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.