AUTO-MOTO

Otvoren novi Hyundaijev prodajno-servisni centar u Banjoj Luci: Jedini u BiH po novim standardima

Novi centar u Banjoj Luci: Napravljen po novim standardima Hyundija

Piše: Avaz.ba

10.10.2017

Svečanom ceremonijom otvaranja novog Hyundaijevog prodajno-servisnog centra, Autoplus Banja Luka kao ovlašteni diler na poseban način je obilježio trinaest godina poslovanja i lojalnosti južnokorejskom brendu. 

Ioniq: U jednom tipu karoserije nudi tri verzije pogonskog sistema

Novi Autoplus prodajno-servisni centar u Banjoj Luci je urađen po novim korporativnim standardima brenda, a ujedno je i prvi u Bosni i Hercegovini koji ih zadovoljava. U narednom periodu ovlašteni distributer i prodavci u našoj zemlji također će uraditi rebrending svojih prodajnih centara.

Hyundai Autoplusu pripala je i posebna čast da promovira i svojim zvanicama prikaže Hyundai Ioniq, prvi model u svijetu koji u jednom tipu karoserije nudi tri verzije pogonskih sistema - električni, plug in i hibrid. 

Na našem tržištu trenutno se u ponudi može naći hibridna varijanta. Ovaj model je stvoren kako bi ponudio dinamičnu vožnju i jednostavno rukovanje, što je faktor koji razlikuje Ioniq od drugih hibridnih vozila. Njegova cijena kretat će se od 49.990 do 62.990 KM.

Svi zainteresirani koji žele vidjeti ovaj nešto drugačiji model mogu posjetiti Hyundai centar u Sarajevu, a uskoro će Ioniq biti dostupan i u ostalim ovlaštenim centrima u Banjoj Luci, Doboju, Mostaru i Brčkom. 
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.