NEVJEROVATNO

Trudnički stomak joj je bio ravan i u devetom mjesecu

Hrabro je progovorila o svom trudničkom putu, koji je započeo gubitkom oko 7 kilograma u prva tri mjeseca, jer je toliko povraćala

Trudnica u devetom mjesecu javnosti. TikTok

The Sun

5.6.2024

Putovanje svake mame u trudnoći je jedinstveno - dok nekima izraste ogroman trudnički stomak, kod drugih jedva da ima ikakvih vidljivih promjena. Mama Niki Salazar, pripadala je drugoj kategoriji, s ravnim stomakom u devetom mjesecu trudnoće, piše The Sun.

Dijeleći svoje iskustvo u nedavnom videu na TikToku, žena je objasnila da je taj stomak koji se jedva pojavio, razlog zašto nije snimila trudničke fotografije. U sada već viralnom videu, koji je pogledan više od 4 miliona puta, mama nosi uske tajice, kratke majice i mini suknje, sve u mjesecima prije rođenja njezina sina.

@nikkisalazar_ One of the biggest reasons why I was sad having no bump 💔 #maternityphotoshoot #pregnancy #pregnant #pregnancyjourney #pregnancybelly #pregnancybump #pregnantlife #crazy #momsoftiktok #moms #firsttimemom #momsunder25 #boymom #momlife #foryou #foryoupage #foryourpage ♬ original sound - william springfield

Mlada mama, koja je sina rodila prošle godine u dobi od 22 godine, rekla je da se trudnički stomak nije baš vidio jer je imala "veliku maternicu". Hrabro je progovorila o svom trudničkom putu, koji je započeo gubitkom oko 7 kilograma u prva tri mjeseca, jer je toliko povraćala.

Međutim, kako je to bilo prilično rano, Niki je rekla da nije previše razmišljala o tome. Kako je vrijeme prolazilo, još uvijek nije bilo znakova trudničkog stomaka, uprkos tome što je Niki imala "sve simptome i redovito je osjećala bebine udarce". S oko osam mjeseci mlada je mama otkrila da se počela ''osjećati jako teško'' - ali baš kao i prije, stomak nije bio velik. Osvrćući se na to vrijeme. koje je od tada opisala kao "ludo iskustvo" - Niki je tvrdila da čak ni u bolnici niko nije znao da zapravo nosi bebu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.