CRNA HRONIKA

Utvrđen identitet žene pronađene u Vrbasu, traga se za još dvije osobe

Stradala Mirjana Radukić iz Maribora

O. MATAVULJ

26.4.2016

Banjalučka policija identifikovala je ženu, čije je tijelo pronađeno u automobilu Škoda u rijeci Vrbas, i utvrđeno je da se radi o Mirjani Radukić (48) iz Maribora.

Istražioci došli i do saznanja da je s njom u automobilu bio i suprug Momir Radukić (53) za koga se vjeruje da je nestao u vodi. Za njim, ali i ranije nestalim Mladenom Inđićem (50) iz Bijeljine policija je nastavila potragu u koju su uključeni i ronioci Specijalne jedinice policije MUP-a RS, koji čamcima pretražuju korito Vrbasa. Obojica su nestala poslije serije saobraćajnih nesreća koje su se dogodile na magistralnom putu Jajce - Banja Luka, u kanjonu Vrbasa, kada su pod nepozatim okolnostima sletjeli u rijeku.

Nezvanično saznajemo da su Radukići rodom iz Aginog sela i preko vikenda su bili u posjeti rođacima. U subotu su krenuli za Sloveniju i tada je i došlo do nesreće. Pretpostavlja se da niko nije ni vidio nesreću, a da su supružnici nestali postalo je jasno tek nakon što se nisu vratili kući u Maribor i niko nije mogao da ih dobije na telefon.

Podsjetimo, Mirjanino tijelo sasvim slučajno pronađeno je u Vrbasu dok su ronioci tragali za tijelom Mladena Inđića, koji se džipom Toyota sletio u rijeku. S njim u džipu bili su Željko Ostojić (56) i Ninoslav Sović (28) svi iz Bijeljine, koji su uspjeli da se spasu i doplivaju do obale, dok je Inđić nestao.