Mel Gibson postat će otac po deveti put

Autor: (Redakcija)
09.01.2017 17:44
A
A
A

Kontroverzni glumac i redatelj, 60-godišnji Mel Gibson, u vezi je s 26-godišnjom Rosalind Ross dvije godine, a početkom iduće godine postat će roditelji, njemu će to biti deveto dijete, a njoj prvo.

Oni su na samom početku podigli veliku prašinu svojom vezom, unaprijed osuđenom, zbog 34 godina razlike među njima, a onda je stigla i vijest o trudnoći.

Došli su na dodjelu Zlatnog globusa, a ona je u elegantnoj toaleti ponosno pokazala trudnički stomak.

Budući otac devetog djeteta nije odnio nagradu po koju je došao, za najboljeg režisera u filmu "Hacksaw Ridge", ali je svojim prisustvom na eminentnom događaju, kao i samom nominacijom pokazao da je još u vrhu glumačkih holivudskih zvijezda.

A bio je to i pravi povod da pokaže sreću koja vlada između njega i njegove izabranice Rozalind. Prikladno stilizovani, sasvim su odgovorili zahtjevima crvenog tepiha. Rozalind je svoju lijepu trudničku liniju pokazala u svečanoj satenskoj haljini boje srebra, svečanoj punđi i aksesoaru koji se odlično uklopio u cjelokupnu kombinaciju.

No, što je bilo veoma primjetno kod ovog nesvakidašnjeg para, jesu zaljubljeni pogledi koje su razmjenjivali na crvenom tepihu, kao i velika promjena u Melovom izgledu.

Bez brade po kojoj je dugo bio prepoznatljiv, glumac je sasvim pribjegao staroj dobroj eleganciji. A svoju djevojku je tretirao  baš kako i treba, kao pravu princezu. To je iskustvo starog lisca.