Uzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama Mercedesa

Autor: Redakcija
01.02.2017 08:00
A
A
A

U posljednjih 6 mjeseci, tačnije od 1. avgusta 2016. do 30. januara 2017, dionice Daimlera (u čijem sastavu je i Mercedes) porasle su za 14.65 posto.

FXLider, svim čitaocima Avaza, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Mercedesa - Daimlera (takozvani CFD-i) na svjetskoj berzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Najljući rival Rols rojsu i Bentliju u segmentu luksuznih limuzina, Dajmlerov Majbah, poslije višedecenijskog iščekivanja, konačno uzvraća udarac. 

screenshot-2

Mercedes Maybach S600

Dizajniran u saradnji sa Mercedesom, danas dijelom samog Dajmlera, posljednji model – Mercedes-Maybach S600 predstavlja skupocjeniju verziju već luksuznih limuzina S klase.  Kod ovog modela, uočljivo je prošireno međuosovinsko rastojanje koje je dodatno "rastegnuto" više od 20 cm kako bi se udovoljilo prohtjevima bogate klijentele za većim komforom pozadi.  Inženjerima Mercedesa je dat težak zadatak da pruže svoj maksimum, odnosno osmisle i sastave najbešumniju limuzinu na svijetu.  Čini se da su uspjeli u tome.

Osim divne spoljašnosti i krasne unutrašnjosti, mehanika ovog vozila je impresivna.  Posjeduje snažan dvanaestocilindrični motor od 6000 kubika, odnosno 523 konjske snage.  Vozilo iz mirovanja dostiže brzinu od 96 km/čas za samo 5 sekundi.  Cijena ovog vozila, za neke prava sitnica, ide preko 190.000 američkih dolara.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

screenshot-3

Vision Mercedes-Maybach 6

Međutim, Dajmler ne namjerava da se zaustavi na ovom modelu već da dalje razvija ovaj segment vozila.  Kompanija je, idući u korak s tendencijama i očekivanjima tržišta, nedavno najavila novi prototip vozila na električni pogon, potpisan kao „Vision Mercedes- Maybach 6“.  Motor ovog modela može da razvije 750 konjskih snaga, odnosno brzinu od 96 km/čas za nepune 4 sekunde.  Cijena se s nestrpljenjem očekuje, a procjene su da će biti iznad 380.000 dolara pa naviše.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.