Selma, Erdžan i Amanda Dior: Lijepo druženje

Selma, Erdžan i Amanda Dior: Lijepo druženje

Offenbach

Kako vrcka Selma: Za „Belu ciganku“ dobila 300 eura

Autor: B. ŠIŠIĆ
23.10.2017 11:03
A
A
A

U novootvorenom klubu "Core" u njemačkom gradu Offenbachu pjevala je popularna "zvjerka" Selma Bajrami. Njen nastup se s nestrpljenjem očekivao.   (Selma sa našim saradnikom Batom Šišićem )
Selma sa našim saradnikom Batom Šišićem

Kao i uvijek dobro raspoložena i vesela Selma  odmah je po ulasku u klub napravila pometnju, a kako i ne bi, kada je s njom došla i Amanda Dior. U pratnji njih dvije bio je i Selmin dugogodišnji prijatelj Erdžan.

Pjevala je Selma tu večer kako njene najveće hitove isto tako i hitove njenih koleginaca, a ponajviše je bakšiša dobila pjevajući pjesme Lepe Brene i Stoje.  


   (Dobar bakšiš za vrijednu "Sirenu")
Dobar bakšiš za vrijednu "Sirenu"

Dok se mnoge njene koleginice zgražavaju kada ih zamole da otpjevaju Stojinu „Belu ciganku", Selma tu numeru pjeva sa zadovoljstvom, a kako i ne bi, kada je samo na njoj kasirala oko 300 eura bakšiša, a ništa manje nije bilo ni za pjesme Lepe Brene.

- Poštujem i cijenim sve moje kolege, pa tako i Stoju. Žena ima hit-pjesmu, ima muzičku "ličnu kartu", pa zašto je i ja ne bih pjevala? Ali, sve je to zavist i ljubomora – kazala je Selma Bajrami našem saradniku Bati Šišići iz Njemačke.