DIJASPORA

Viki i Amir oduševili bh. dijasporu u Belgiji za Dan žena

Bato ŠIŠIĆ

11.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

(Foto: B. Šišić)

U organizaciji HS servisa iz Belgije, održana je proslava Dana žena, a na jednom mjestu okupio se veliki broj njih koje su jednostavno tu večer uživale, kako u muzici tako i u pažnji njihovih muževa, braće, prijatelja…

U muzičkom dijelu programa nastupala je popularna Viki Miljković, kao i njen mlađi kolega, ali i izuzetno popularni pjevač iz Velike Kladuše Amir Grand, koji je došao u pratnji njegovog muzičara Sede.

Mada je Viki noć prije pjevala u Njemačkoj s njenom koleginicom Šemsom Suljaković, tu večer u Belgiji bila izuzetno raspoložena i vesela, te nekoliko stotina posjetilaca oduševila njenom karizmom, glasom i hitovima.

- Meni zaista umor ništa ne znači kada ispred sebe vidim veliki broj ljudi koji su došli da se zajedno veselimo i družimo. I u Njemačkoj i u Belgiji atmosfera je bila izuzetno dobra, pa se zahvaljujem organizatorima, ali i menadžeru Hilmi Peljto koji je ove nastupe dogovarao - rekla nam je Viki.

Domaćin u Belgiji bio je Safet, vlasnik HS servisa, koji je Viki poklonio veliki buket crvenih ruža u kojem je bilo njih oko 50. Popularna pjevačica je na opće zadovoljstvo svih žena tu večer taj buket ruža podijelila s njima.

Kako prije Viki isto tako i poslije nje, publiku je zabavljao mladi popularni pjevač Amir Grand, s obzirom da je tu večer bilo dosta posjetilaca koji žive u Belgiji, koji su rodom iz Krajine, Amir je bio njihova spona s Krajinom.

Ispunjavao im je muzičke želje i nastavio se družiti s njima do ranih jutarnjih sati. Na bini je bio i vrsni gitarista Kemal, a sve to kamerama je snimao Sani Fejzagić.

- Još jednom smo pokazali da organiziramo najbolje zabave u Belgiji. Viki je zaista pjevačica koju svi poštuju, vole i cijene, tako da smo svi zadovoljni - rekao nam je Safet.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.