REGION

Incident u Splitu: Zaštitar nasrnuo na goste plaže

Avaz.ba

10.8.2017

Događaj sa snimka dogodio se na javnoj plaži ispred hotela Radisson Blu u Splitu. Snimak je Slobodnoj Dalmacija ustupila Splićanka, diplomirana pravnica, koja je sa svojim prijateljicama, logopetkinjom iz Splita i doktoricom iz Zagreba, u utorak navečer, u 20.40, na hotelskome šanku naručila piće, tri martinija, i platila ga 120 kuna.

Uostalom, poznate su i redakciji i upravi hotela, i policiji, jer su prijateljice odlučile da neće olako preko onoga što im se dogodilo prijeći, pa su sve savjesno prijavile. 

- Još ne mogu vjerovati što smo doživjele. Oduvijek se kupamo na toj plaži i nikad nije bilo problema, ali, eto, očito se vremena mijenjaju - zgroženo će naša sugovornica.

- Oko devet sati pojavio se redar i počeo svima odreda govoriti da se plaža zatvara i da moramo otići. Bio je pri tome jako neugodan i neuljudan - govori Splićanka i na uvid nudi račun izdat na hotelskom šanku.

Piće im je prisjelo, nije im bilo jasno šta se događa, pobunile su se, nisu željele otići, a i zašto bi, ova plaža pripada njima kao i svim drugim građanima.

- Bilo je tu, da se razumijemo, još ljudi koji su negodovali, no jedino smo mi bile bez muške pratnje, pa je zato i nasrnuo na nas, muškarčina s cigaretom u ustima i akreditacijom oko vrata, časteći nas neprimjerenim riječima - opisuje Splićanka. 

Nakon istrage, Slobodna Dalmacija je dobila mail iz "Radissona" potpisan od generalnog menadžera Michaela Caspera. U njemu, između ostalog, stoji da na Mistral plaži, kako je oni zovu, ima dovoljno mjesta za sve,  ali gospođe su same krive za neugodnost koju su doživjele jer su se drznule dirnuti u hotelsku imovinu, ležaljku, a to što je ta imovina, ležaljke i suncobrani, nepropisno raspoređena na javnoj plaži, u "Radissonu" mudro prešućuju, prenosi Jutarnji.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.