REGION

Novi detalji tragedije u kojoj je ubijen otac pred očima troje djece: Trudnica nije normalna, psihički je bolesnik i teški monstrum

( Twitter)

Podravski.hr

16.2.2018

Maleno mjesto Gola kod Koprivnice šokirano je stravičnim zločinom koji se dogodio jučer u popodnevnim satima. Ubijen je Dejan Slivar, otac troje maloljetne djece koja su prije nekoliko godina izgubila majku. Ubila ga je 27-godišnja nevjenčana supruga Slađana, zadavši mu smrtonosne ubode nožem u aortu.

Riječanka, koja je zločin počinila u visokom stepenu trudnoće i pred troje Slivarove djece, povrijeđena je i prevezena u koprivničku Opću bolnicu, gdje je zadržana na liječenju uz pažnju policajaca. 

Napad kuhinjskim nožem

Kako neslužbeno doznaje Podravski.hr, radi se o povredi ruke u kojoj je držala kuhinjski nož kojim je usmrtila partnera. 

Muškarac se, po svemu sudeći, očajnički branio od njenih nasrtaja. Jedno od djece pozvalo je Hitnu pomoć i policiju, koja je morala provaliti u kuću u kojoj su zatekli grozan prizor. Muškarac je ležao u lokvi krvi, a djeca su se nekontrolirano tresla. Trenutno su zbrinuta u kući žrtvinog brata te su pod stalnim nadzorom socijalne službe.

- Mogu potvrditi da je u bolnicu sinoć primljena povrijeđena ženska osoba koja je tu stigla u pratnji policije. Trenutno je zbrinuta na odjelu, koji je pod policijskom pažnjom - potvrdio je direktor bolnice dr. Mato Devčić.

Komšije su opisale 27-godišnjakinju kao čudnu i poremećenu. Jedan od njih kazao je kako je neko vrijeme nije bilo, no ubijeni je otišao po nju i ponovo je doveo u kuću. Nedugo nakon toga dogodila se tragedija. 

- Ona je otišla od njega, nije je bilo neko vrijeme. Otišao je po nju i ponovno je doveo, i kroz to kratko vrijeme dogodio se ovaj tragičan slučaj. Ona je inače iz Rijeke, znaju se više od dvije godine. Jadna djeca, ostala su najprije bez majke, preminula je od raka i bila je jako dobra osoba. Sada su i bez oca. Jako žalosno. Svi smo jako uznemireni, to se u Goli ne događa - kazao je i dodao da mu se Slivarova partnerica nije činila stabilnom i prilagođenom osobom.

Teški monstrum 

- Uvijek je bila šutljiva, nije puno komentirala, nije se puno družila. Vjerojatno su se i svađali, iako u posljednje vrijeme nije bila tu. Nije normalna osoba, to je sigurno, da je normalna, ne bi do ovoga došlo. Ona je psihički bolesnik, teški monstrum - rekao je komšija za ePodravinu.

Ubijeni Slivar bavio se stočarstvom, a bio je veteran Domovinskog rata i učesnik u akcijama "Bljesak" i "Oluja".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.