GLOBUS

Mračno proročanstvo ili nešto drugo? 14 znakova da planeti prijeti propast

A. Z.

23.7.2017

Sjećate li se kada su mnogi vjerovali da će smak svijeta biti 23. decembra 2012. godine? To su bile gluposti, ali šta ako već živimo u svijetu kome se bliži kraj?

I to ne znači kraj svijeta. To znači zatvaranje jedne ere koje znamo, i rađanje jedne nove potpuno nepoznate i neizvjesnog kraja.

Ovih 14 znakova govore da su te promjene već počele.


1.Klime, uragani, zemljotresi i cunamiji

U početku je sve izgledalo kao puka slučajnost. Ali sada je već obrazac. Vrijeme na planeti postaje sve ekstremnije. Na jednom kraju planete su uragani, zemljotresi, a na drugom poplave i požari. Ovo je samo početak… Ko zna šta nas čeka u narednim mjesecima.


2. Tišina pčela

Poremećaj kod pčela nastavlja da se ubrzava širom Sjeverne Amerike i cijelog svijeta. Već znamo da može biti izazvan zbog pesticida (a eventualno ga pogoršava i GMO), ali hemijska industrija angažovana je u potpunosti da prikrije ovu istinu. Najviše pate oprašivači našeg svijeta bijaka koji prolaze kroz razoran kolaps njihove populacije.


3. Neuspjeh nuklearne nauke

Katastrofa u Fukušimi je dokazala jednu stvar: naučnici su opasno arogantni u planiranju velikih projekata, i nikada ne uspijevaju da objasne strahovitu Majku Prirodu. Nuklearna nauka nam je obećala čistu, zelenu energiju, ali sada smo dobili otrov koji uništava našu planetu.


4. Začarana potraga za Vikiliksom

U dobu ovakve neobuzdane prevare, nema mjesta istini. Dakle, oni koji govore istinu, okarakterisani su kao kriminalci.


5. Uspon medicinske policijske države

Medicinski sistem počeo da koristi oružje da bi natjerao djecu širom Amerike da primi vakcine i hemoterapije, prenose strani portali. Ovo je nišan – koji sprovodi medicinski monopol. Postoji samo zbog toga da bi bio prijetnja našem zdravlju i slobodi. Ali nemojte se tješiti da je ovo samo u inostranstvu. Pitanje je da li će iko moći da izbjegne obaveznu vakcinu.


6. Povećanje nestašice hrane i propadanje usjeva

Da li obraćate pažnju na klasu kada gledate cijenu proizvoda? To je samo početak: cijena hrane će i dalje nastaviti da raste u narednim godinama zbog ekstremnih vremenskih uslova, gubitka oprašivača i globalnog zagađenja od strane GMO usjeva. U našem svijetu ostaje sve manje hrane. Možda ćete željeti da razmislite o tome da napravite baštu u svom dvorištu…


7. Nafta uništava svijet

Fukušima nije jedini način kako energetske kompanije uništavaju naš svijet. Nemojte zaboraviti na takozvani „Deepwater Horizon“ i masivno izlivanje nafte u Meksičkom zalivu. Uzgred, ta igra još uvek nije završena!


8. Nastavak sa GMO kontaminacijom naše planete

Ovo je najvjerovatnije najgore poglavlje u nadolazećem kolapsu: rasprostranjenost genetskog zagađenja naše planete kroz GMO. Ovo je zločin protiv prirode i protiv čovječnosti. To je „igra sa genima“, i šire svoju smrtonosnu DNK preko prehrambenih svjetskih useva. Došli smo do ogromnih šteta na usjevima, a samim tim i do gladi.


 9. Tiranija i kriminal ciljaju na uništavanje prave hrane

Kada dođete do toga, da ne možete da prodate teško uzgajanu hranu, kao pošteni farmer, nešto stvarno nije u redu sa svijetom. Da stvari budu gore, možete biti ciljna grupa i uhapšeni zbog toga. Ali i to se dešava danas, širom Amerike i svijeta.


10. Eskalacija falsifikovanja novca

U sistemu, koji je ekonomski propao, i približava se kolapsu, lideri mogu da smisle samo jednu soluciju, koja će zapravo ubrzati njihov pad. Brzo štampanje novca od strane Federalnih Rezervi (sa svojim kvantitativnim popuštanjima i drugim falsifikovanim metodama). To je klasičan znak da je kraj postojećem sistemu vlasti. Ekonomske mahinacije su toliko očigledne svakom ko zna iole matematiku. Falsifikovanje dolara je u osnovi svih globalnih ekonomskih kriza.


11. Pad inteligencije kod ljudi

Jedan od najvažnijih uznemirujućih znakova da smo već u kolapsu je zaglupljivanje masa. Zombiji, koji balave gledajući vijesti na TV, zombiji koji dominiraju našom zemljom, nude apsolutno ništa kao doprinos našem svijetu. Oni su "bezumni" potrošači, koji se vakcinišu, gledaju televiziju, jedu obrađenu hranu... Svi su na psihijatrijskim lijekovima, i vjeruju sve što im vlast govori. Većina tih ljudi, naravno neće uspjeti da preživi kolaps.


12. Kompletne i totalne izmišljotine u vijestima

Ovih dana većina vijesti je totalno izmišljena da jedino što možete da uradite jeste da puknete od smeha. To je znak kolapsa, da je izvor informacija vezan za mase koje su se zaglupile, i zbog kojih nisu u stanju da izvještavaju istinu. Sada mora da se pribjegava fikcijama, bukvalno o svemu, od zdravstva i medicine do sudbine samog dolara i eura.


13. Farmaceutska zagađenja našeg svijeta

Znači, imamo GMO kontaminaciju planete, imamo Fukušimu radijaciju, a sada imamo masovno farmaceutsko zagađenje. Činjenica je da više od polovine stanovništva, sada, gotovo svakodnevno uzima lijekove, a ti lijekovi prolaze kroz naša tijela, i završavaju u rekama gdje zagađuju ribe. Čak i više od toga, lijekovi završavaju u ljudskom kanalizacionom mulju, koja se kasnije upakuje i prodaje kao „organska zemlja“!


14. Radioaktivna kontaminacija globalnog snadbijevanja hranom

Kako će ljudska rasa preživjeti ovo eksponiranje CT skeniranju, radioaktivnoj hrani, grudni X-ray, TSA skener tijela, čak i tajni DHS mobilni X-ray, koji može da prodre u vaše tijelo dok šetate fudbalskim stadionom? Ukupno zračenje na ljudski rod sada dostiže tačku masovne neplodnosti.

Decembar 2012. godine može ostati kao koristan datum, kao neka vrsta srednje-tačke u krizi, ili možda, kao okidač za neka buduća dešavanja, dok se društvo u ubrzanom smislu raspada. Ali nemojmo se zanositi: Mi već živimo u kolapsu našeg modernog svijeta.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.