GLOBUS

Osuđen je na robiju, a krvava pravda ga je čekala baš u ćeliji!

Avaz.ba

13.11.2017

Mladić koji je osuđen na 20 godina zbog seksualnog uznemiravanja pijanih žena koje bi namamio u automobil svoje majke, a potom ih silovao, napadnut je u zatvoru, prenosi Mirror.

Silovao je dijete, a ono što su mu uradili u zatvoru se zove pravda. Naime, model u usponu Kajron Hačensen (20) pretučen je u zatvoru u kojem služi kaznu. 

On je prošlog mjeseca osuđen na 20 godina zatvora zbog silovanja svojih žrtava u šumi. Kada je napadnut, ovaj mladić je bio zatvoru samo nekoliko dana.  Prema pisanju Daily Starsa, Kajron je bio sam u ćeliji kada ga je drugi zatvorenik napao. 

- Drugi zatvorenik ga je pretukao. Lice mu je razbijeno. Bio je meta upravo zbog onoga što je uradio. Mislim da će biti provedena istraga, ali niko nije vidio šta se zaista desilo - rekao je izvor.

Tokom suđenja, Kajron se hvalio da je u pritvoru gledao film "Pedeset nijansi sive".

On je studirao u prestižnoj javnoj školi u istočnom Saseksu, gdje jedno polugodište košta 7.850 eura.

Njegova prva žrtva imala je 17 godina. Djevojka je shvatila da je silovana kada je pronašla tragove zemlje na svom donjem vešu. Kajron je namamio u auto, dok je bila u provodu sa prijateljima. Njegova druga žrtva imala je 24 godine i bila je Francuskinja. Ona je silovana kada je privatila da je odveze do kuće. 

Odveo je na izolirano mjesto u Kentu, gdje je silovao na haubi.

Sudija je ovog mladića označio kao opasnost za javnost i istakao da je on "seksualni i narcistički fanatik koji je opsjednut seksom".

Kajron je priznao i da je imao seks sa djevojčicom (14) koju je upoznao preko Facebooka. Nju je silovao u lokalnom parku, a napad je prekinuo muškarac koji je tuda šetao psa.

Priznao je da je obilazio lokalne barove kako bi nalazio djevojke i da je gledao pornografske sadržaje koji su bili skoncentrirani na silovanje. Pretvarao se da je bogati broker ili profesionalni model, koji živi u luksuznom dijelu Londona.  Ispričao je da više voli žensko društvo, od kada su ga muškarci maltretirali kada je bio dijete. 

Poslije napada je istraživao druge lokalne silovatelje i čitao je članke o tome kako je moguće dokazati silovanje medicinskim putem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.