GLOBUS

Ponovo usamljen: Trebala mi je biti deveta supruga, a pobjegla je s drugim tipom...

( Strani mediji)

Avaz.ba

14.11.2017

Ron Šepard (Sheppard) (69), Britanac za kojeg kažu da iza sebe ima najviše brakova, ponovno je usamljen. Filipinka Kristel Lalek(Cristel Lalec) (28) trebala mu je biti deveta supruga, ali ga je napustila, navodno zbog drugog muškarca. Kad su se upoznali na Tajlandu, siroti Ron mislio je kako je napokon našao srodnu dušu.

- Spakovala je kofere i otišla, mislim zbog drugog muškarca. Obavijestio sam nadležne službe o njenom boravku u Britaniji, u slučaju da pokuša u zemlji ostati ilegalno, kaže Ron. 

Kristel je i dalje u braku na Filipinima, ali Ronu je obećala da će se razvesti, nakon što ju je on zaprosio 2016. godine.  

- Ja sam impresioniran glumcem Nomanom Visdomom (Noeman Wisdom), a ona se tome uvijek smijala. Nije ni znala ko je on. Stalno je hodala okolo sa slušalicama i radila selfieje. Morao sam vikati njeno ime samo da bi me pogledala, kaže Ron. 

Dodaje i da ljubavni život nisu imali jer Kristel je govorila da je kršćanka te da za nju seks izvan braka ne dolazi u obzir.

- Rekla mi je da ide kući u posjetu, a onda sam shvatio da je pobjegla jer je odnijela sve stvari. Čak me i blokirala na Facebooku. Trebao sam znati da nešto ne štima onda kad je izgubila zaručnički prsten. Tada je počela puno izlaziti i stjecati brojne nove prijatelje, žali se Ron.

Britanac je Kristel upoznao dok je sa svojom sedmom suprugom živio na Tajlandu. Nakon što mu je osmi brak propao, zbližili su se, a ona je prošlog novembra došla živjeti k Ronu u Veliku Britaniju. Isticala je kako joj Ron, koji boluje od Parkinsonove bolesti, nije poslužio samo kao način dolaska u Veliku Britaniju, piše The Sun.

Ron se prvi put oženio davne 1966., a najduže je bio u braku sa svojom petom ženom Su (Sue), od 1986. do 1997. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.