GLOBUS

Skandal najboljih pilota o kojima priča cijela Rusija

Avaz.ba

17.1.2018

Petnaest ruskih pilota civilne avijacije napravilo je veliki skandal kada su na jednoj žurki plesali polugoli uz Benija Benasija. Snimak je vrlo brzo osvanuo na društvenim mrežama, a disciplinska komisija još nije pronašla adekvatnu kaznu.

Piloti su u snimku, koji je nastao u najcjenjenijoj trening-akademiji u Rusiji, napravili parodiju na LGBT spotove, u sado-mazo kostimima, sa naslovom „Zašto je bolje da ne letite avionom“.

Iako su mlađe korisnice mreža bile oduševljene njihovim miješanjem stražnjica i izvajanim tijelima, ostatak Rusije se zgražavao.

Petr Timofejev, komandant jedinice i disciplinske komisije avijacije, kaže da ne želi da komentira ponašanje ruskih pilota. 

- Sjedim u kancelariji i ne znam šta da uradim. Riješit ćemo ovo kako znamo i umijemo. U avijaciji sam 20 godina i prvi put sam vidio ovako nešto. Snimak me baš boli jer smo toliko toga uložili u ove momke, a oni nam ovako vraćaju - rekao je.

S obzirom na to da su piloti ponos i dika moderne Rusije, oformljena je i posebna komisija koja će odlučiti na koji način će kazniti mlade pilote.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.