LIFESTYLE

Uspješno održan seminar ''Napredni Facebook marketing''

Sponzorisani tekst

17.10.2017

U subotu, 14.10., u prostorijama Ekonomskog Fakulteta u Sarajevu, agencija za digitalni marketing Paradox d.o.o. organizovala je seminar za napredni Facebook marketing. Polaznici su imali priliku naučiti kako ovu popularnu društvenu platformu iskoristiti za efikasno i profitabilno oglašavanje. 

U okviru seminara učesnici su upoznati s pravilnim korištenjem Facebook oglašivačke platforme i naprednim Facebook marketing taktikama - od hirurški preciznih targeting metoda, remarketinga, lookalikea, prodajnog teksta na reklamama, sve do naprednih prodajnih lijevaka. Predavač seminara bio je Faris Biogradlić, suosnivač i direktor agencije za digitalni marketing Paradox d.o.o.

Seminaru su prisustvovali poduzetnici, marketing i sales manageri renomiranih domaćih kompanija, kao i individualci koji su željeli steći napredna znanja i vještine digitalnog marketinga.

Seminar je bio interaktivan - kombinacija teorije i praktičnih primjera.

,,Zahvaljujemo se svim učesnicima na aktivnom sudjelovanju i ugodnom druženju na seminaru, te se nadamo da smo uspjeli prenijeti znanje i približiti značaj Facebook oglašavačke platforme za profitabilno poslovanje, što je ujedno bio i naš cilj’’, ističe gospodin Biogradlić.

Zbog velikog interesovanja, Paradox d.o.o. namjerava i u budućnosti nastaviti s edukacijama i seminarima iz oblasti digitalnog marketinga.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+20
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.