GAMING

Ove godine NBA 2K18 donosi nam "story mode": Run The Neighborhood

Piše: S.Me.

4.9.2017

Ove godine NBA 2K18 donosi vam "story mode" u kojem možete postati istinska zvijezda u najprestižnijem košarkaškom takmičenju na svijetu.

Jeste li odlučni da ostvarite svoje snove i krenete od samog početka, odnosno da postanete glavna faca u svome susjedstvu prije nego li zagazite u profesionalne vode NBA lige.

Ovaj put najbolja košarkaška simulacija vam to omogućava. Tako što ćete postati najbolji igrač u svome susjedstvu. Kreirajući svoje ime, osvajati i druge betonske površine u drugim kvartovima.

Vaše putovanje može postati epsko od betona pa sve do NBA parketa.

Ne samo da će te igrati košarku, nego će te živjeti svoj život i pored nje. Radit ćete uobičajene stvari kao što je posjećivanje frizera i imati svoju prepoznatljivu frizuru ili ćete ići u šoping centre i odjevati modne uretke koji će vas u najboljem svjetlu predstavljati. Tu je i neizbježno posjećivanje teretane te izgrađivanje vaše fizičke spreme za sve buduće izazove.

Zatim uspostavljanje odnosa s vašim prijateljima i suigračima, pa sve do prvog agenta i profesionalnog ugovora koji ćete potpisati u svojoj karijeri i otvoriti put svojim snovima da postanete dio historije NBA kao jedan od najboljih igrača ove sportske simulacije.

Pogledajte novi "Run The Neighborhood" trailer:


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.