Ljepilo u sticku koji odgovara svima

Pritt ljepilo u sticku – Original!

Sponzorisani tekst
22.08.2017 08:16
A
A
A

Pritt ljepilo u sticku je savršen partner za brzo i čisto lijepljenje. Bilo da su u pitanju papir, karton ili fotografije, Pritt ljepilo omogućuje da brzo sastavite različite radove što su, na primjer, šareni kolaži. Njegove održive osobine također, su pouzdane, jer se ovaj proizvod sastoji od 90% prirodnih sastojaka*.

Godine 1969. Henkel je izumio prvo ljepilo u sticku, nakon čega svijet lijepljenja više nije bio isti, korisnici Pritta su dobili čistu i pouzdanu metodu lijepljenja, sa izvrsnim performansama.

Klasično ljepilo u sticku Pritt je toliko jednostavno da ga djeca mogu koristiti, lako se nanosi, pravi manje grudvica i ima smanjeno trenje, a iz tkanina se može isprati na temperaturama od samo 20°C.

Od 2000. godine Pritt ljepilo u sticku sadrži jedinstvenu kombinaciju 90% prirodnih sastojaka* u svojoj formuli zasnovanoj na krompirovom škrobu i šećeru.

Prestižno i nezavisno istraživačko tijelo u Njemačkoj, IFAM, Fraunhofer institut za proizvodnu tehnologiju i napredne materijale, nedavno je potvrdilo da Pritt ljepilo u sticku, lijepi do 2 puta više papira nego njegovi glavni konkurenti, što omogućuje korisnicima da naprave još više uz upotrebu manje količine ljepila.

Uz ljepilo u sticku, Pritt u svom asortimanu nudi i univerzalna ljepila, ljepljive trake i korekture.

Cjelokupan Pritt asortiman sada možete pronaći u svim većim objektima u Bosni i Hercegovini.

*uključujući vodu, ne sadrži rastvarače i sastojke bazirane na uljima