Fitbitov pametni sat dobiva kvadratni zaslon

Avaz.ba
12.08.2017 16:41
A
A
A

Nakon što je izvršni direktor Fitbita, James Park, potvrdio kako će se njihov pametni sat na tržištu pojaviti do kraja ove godine, a stižu i prvi renderi koji otkrivaju mogući izgled budućeg gadgeta, zasad poznat samo pod kodnim imenom Project Higgs.

Spomenuti renderi navodno prikazuju konačan izgled budućeg sata na čiji uspjeh u američkoj kompaniji dosta računaju s obzirom na nedavni gubitak čelnog mjesta na tržištu nosivih uređaja u korist kineske kompanije Xiaomi. Također, renderi otkrivaju kako će Fitbitov pametni sat imati kvadratni zaslon te da će biti dostupan u nekoliko različitih kombinacija boja. To su kućište od crvenog zlata u kombinaciji s plavim remenom, srebrno kućište u kombinaciji s remenom u "navy" uzorku te model s tamnim kućištem i remenom crne boje.  

Sat će imati ukupno tri fizičke tipke (dvije s desne i jedna s lijeve strane uređaja) te senzor otkucaja srca u crvenoj boji (koji se razlikuje od tradicionalnih senzora zelene boje).

Tu je i dodatni senzor plave boje koji bi mogao poslužiti za mjerenje razine kisika u krvi, integrirani GPS te otpornost na utjecaje vode do 50 metara dubine. Poznato je i kako će developerima na raspolaganju biti i posebni SDK radi jednostavnijeg stvaranja aplikacija.

Više o:

Fitbit