LIFESTYLE

Fitbit Ionic: Premium pametni sat za vaše zdravlje i dobru formu

Sponzorisani tekst

5.12.2017

- Prije deset godina Fitbit je bio začetnik pokreta nosivih dodataka koji prate vježbanje i zdravlje, predstavivši prvi uređaj koji je pratio zdravlje i vježbu. Otada do danas  postali smo vodeći svjetski brand koji postavlja nove standarde u inovacijama u ovoj kategoriji i koji posjeduje najveću svjetsku fitness društvenu mrežu koja pomaže milionima širom svijeta da budu zdraviji. S Ionicom nudimo korisnicima još neviđeno iskustvo u kategoriji pametnih satova - prva fitness i zdravstvena platforma koja kombinira prednosti personalizacije i dubljeg uvida pritom koristeći najmoderniju tehnologiju, otvarajući mogućnosti za još neviđene opcije praćenja zdravlja u budućnosti - rekao je Džejms Park (James), Fitbitov suosnivač i CEO. 

Ionic je još jedan u nizu inovativnih i popularnih Fitbit proizvoda koji mijenjaju način na koji učimo i brinemo o svom zdravlju, a pomogli su i u spašavanju života. Ionic nastavlja tradiciju nudeći sve osobniji pristup i vođenje, potpomognuto aktivnim iskustvom i uglađenim dizajnom, koji skupa pomažu promijeniti ponašanje, a sve za dobrobit zdravlja. 

Sve što trebate u jednom uređaju - od početnika pa sve do iskusnih sportaša, Fitbitov najnapredniji uređaj nudi osobno vođenje kako bi vas motivirao da dođete do svog cilja dok ste sve vrijeme spojeni s aplikacijama i obavijestima, bez obzira na pametni telefon kojeg posjedujete.

- Personalni trener s Fitbit Coachem: Pristup dinamičnim vježbama prikazanim na dipleju uređaja, koje se prilagođavaju ovisno o povratnim informacijama koje uređaj prikupi s vašeg zgloba. Poslušajte posebno osmišljene i vođene audioporuke za trkače i hodače (dostupno od 2018) koje će vam pomoći da povećate izdržljivost, brzinu i formu.

- Prijatelj za trčanje: Automatski pratite svoje trčanje s opcijom automatskog prepoznavanja trčanja koje pokreće i GPS praćenje - samo izađite vani i krenite trčati; u realnom vremenu pratite tempo i udaljenost; automatsko pauziranje kada želite predahnuti, popiti vode ili sl. i automatsko nastavljanje praćenja kada započnete ponovo s trčanjem.

- Novi mod za plivanje: Vodootpornost do 50 m i brojanje krugova u kojem je Fitbit lider u branši. Ionic koristite u vodi i u realnom vremenu pratite krugove, vrijeme vježbanja i potrošene kalorije u bazenu.

- Vodeći u branši GPS-a: Jedinstveni dizajn i integrirana antena unutar Ionica pružaju snažniju i stabilniju konekciju s GPS-om i GLONASS satelitima, nudeći najbolje GPS iskustvo u branši. Ostavite telefon kod kuće i pratite tempo i udaljenost na svom zapešću, snimite uspone koje ste prošli, podijelite vrijeme ili pogledajte kartu vašeg kretanja (hodajući, trčeći ili vozeći bicikl) na svojoj Fitbit aplikaciji.

- Poboljšana tehnologija praćenja pulsa: Ionic ima poboljšanu PurePulse® tehnologiju praćenja pulsa s mnogo većom preciznošću nego do sada, za vrijeme raznih vježbi, voženja bicikla, intervala ili trčanja; bolje mjeri potrošene kalorije, prikazuje zone otkucaja srca u realnom vremenu te tako optimizira intenzitet i prati puls u mirovanju 24/7.

- Nova senzor tehnologija: Predstavlja SpO2 senzor za utvrđivanje kisika u krvi koji nudi razne potencijalne mogućnosti i primjene u zdravstvu i može biti izuzetno korisna kod apneje.

- Motivacija kroz muziku: Ostavite mobilni uređaj kod kuće i motivirajte se pjesmama s vašeg sata koji može pohraniti više od 300 pjesama (memorija od 2.5 GB). Spojite Ionic s novim Fitbit Flyer™ bežičnim slušalicama, ili s bilo kojim drugim Bluetooth uređajem.

- Smart obavijesti koje trebate: Proširene smartphone obavijesti, primanje poziva, tekstualnih poruka i podsjetnici iz kalendara kao i obavijesti iz vaših aplikacija poput Facebooka, Gmaila, Instagrama, Slacka, Snapchata ili sl.

- Trajanje baterije nekoliko dana: S baterijom koja traje do 5 dana samo s jednim punjenjem (10 sati kada koristite GPS ili slušate glazbu), Ionic je spreman za sve aktivnosti koje radite tokom dana, a pratit će i vaše spavanje.

Uz sve ove nove osobine, Ionic posjeduje i sve ono što volite kod Fitbit uređaja - automatsko praćenje koraka, kalorija, pređenih spratova i nivoa spavanja, prikaz vašeg kardio fitness nivoa (očekivani VO2 Max), praćenje odmora i mnogo više.

- Bez obzira želim li ostati u formi van sezone ili trenirati za doigravanje, praćenje moje aktivnosti na terenu i van njega od iznimne su važnosti za moj uspjeh. S Ionicom mogu pratiti zone pulsa u stvarnom vremenu tako da mogu mjeriti koliko zaista opterećujem svoje tijelo za vrijeme vježbanja i pratiti svoje spavanje svake večeri kako bih pazio da sam dovoljno odmoran i oporavljen kako bih sutra dao najbolje od sebe na terenu - rekao je Herison Barnes (Harrison), Fitbit ambasador, osvajač zlatne olimpijske medalje i zvijezda napada Dalas meveriksa

Prilagodite Ionic sebi - Ionic koristi Fitbit OS, najnoviji Fitbit operativni sistem za pametne satove koji se stalno nadograđuje i nudi dodatna korisnička iskustva. Ovo uključuje i pokretanje Fitbit App galerije na kojoj možete odabrati aplikacije ili pozadine sata koje vam se sviđaju. Na taj ćete način biti informirani na način na koji želite i s uređajem koji je personaliziran i koji odražava vaše osobne potrebe i stil.   

App galerija nudi različite aplikacije koje sežu od Fitbit zdravstvenih i fitness aplikacija poput Exercisea, Fitbit Coacha, Relaxa, Timera i slično pa sve do popularnih aplikacija koje život čine lakšim i jednostavnijim kada ste u pokretu. Svaka aplikacija je napravljena i prilagođena Ionicu pa ne morate skidati posebne aplikacije za mobilne telefone ili imati mobilni telefon u blizini.

Fitbitov najsnažniji i najlakši GPS sat - kao prvi Fitbitov uređaj u potpunosti proizveden unutar Fitbita, Ionic je sastavljen koristeći nove procese i materijale koji značajno utječu na težinu, na način kako narukvica leži na ruci, izdržljivost, prozračnost, ergonomski dizajn i svakodnevno nošenje i rezultira činjenicom da je uređaj izuzetno lagan, ergonomski dizajniran i udoban za nošenje cijeloga dana i tokom noći.

• Naš najnapredniji dizajn: Koristeći nano-kalup tehnologiju, jedinstveno tijelo (oklop) pametnog sata omogućuje da istodobno služi kao Bluetooth i kao GPS antena. Ova konstrukcija omogućuje snažniji GPS signal koji odlično funkcionira i u velikim gradovima ali i na zabačenim stazama.

• Izrađen da traje: Ionic je izrađen da bude izdržljiviji koristeći najnovije materijale, nove narukvice i do sada najzahtijevnije testiranje.

• Zaslon koji je jednostavan za čitanje: Sferični stakleni displej osjetljiv na dodir u boji s iznimnim grafikama i pojačanom svjetlinom do 1,000 nitsa omogućuje vam da očitate svoje rezultate i statistike gdje god se nalazili - na jakom suncu ili u zatvorenom prostoru s vrlo malo svjetla.

• Trendi stilovi i dodaci: Ionic dolazi u raznim stilovima i bojama s zamjenjivim Classic, Sport i Horween kožnim dodacima i moguće ga je nadograđivati od poslovnog izgleda, sportskog izgleda do recimo varijante koju ćete nositi u noćni izlazak.]

Fitbit pametne satove, narukvice i slušalice potražite kod ovlaštenog distributera: Tehno Mag d.o.o.

Kako narukvica leži na ruci, izdržljivost, prozračnost, ergonomski dizajn i svakodnevno nošenje rezultira činjenicom da je uređaj izuzetno lagan, ergonomski dizajniran i udoban za nošenje cijeloga dana i za vrijeme noći.

• Naš najnapredniji dizajn: Koristeći nano-kalup tehnologiju, jedinstveno tijelo (oklop) pametnog sata omogućuje da istodobno služi kao Bluetooth i kao GPS antena. Ova konstrukcija omogućuje snažniji GPS signal koji odlično funkcionira i u velikim gradovima ali i na zabačenim stazama.

• Izrađen da traje: Ionic je izrađen da bude izdržljiviji koristeći najnovije materijale, nove narukvice i do sada najzahtjevnije testiranje.

• Zaslon koji je jednostavan za čitanje: Sferični stakleni displej osjetljiv na dodir u boji s iznimnim grafikama i pojačanom svjetlinom do 1,000 nitsa omogućuje vam da očitate svoje rezultate i statistike gdje god se nalazili - na jakom suncu ili u zatvorenom prostoru s vrlo malo svjetla.

• Trendi stilovi i dodaci: Ionic dolazi u raznim stilovima i bojama s zamjenjivim Classic, Sport i Horween kožnim dodacima i moguće ga je nadograđivati od poslovnog izgleda, sportskog izgleda do recimo varijante koju ćete nositi u noćni izlazak.

Fitbit pametne satove, narukvice i slušalice potražite kod ovlaštenog distributera: Tehno Mag d.o.o.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.