PROMOCIJE

Samsung predstavio Galaxy S9 i S9+ u Bosni i Hercegovini

Avaz.ba

13.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

(Foto: A. Sokolović)

"Samsung" je danas u Sarajevu premijerno predstavio svoje najnovije vrhunske pametne telefone - Samsung Galaxy S9 i S9+, koji su na nedavno završenom Svjetskom kongresu mobilne telefonije u Barceloni osvojili 30 nagrada, uključujući i najznačajniju GLOMO nagradu „Najbolji novi mobilni uređaj za povezivanje“, koju je dobio Galaxy S9+.

Galaxy S9+ je najbolji, upravo zbog svog rafiniranog dizajna, najnaprednije kamere do sada i izvrsnih performansi koje maštovito reinterpretiraju način na koji danas komuniciramo, dijelimo i doživljavamo svijet, moglo se čuti na bosanskohercegovačkoj premijeri.

Sve smo svoje znanje, inovativnost i izvrsnost ugradili u Galaxy S9 i S9+ kako bi današnju komunikaciju oslobodili i učinili je lakšom i zanimljivijom - naglasio je je Damir Uzunović, voditelj ključnih kupaca za telekom proizvode u regionalnom predstavništvu kompanije Samsung Electronics i dodao: 

- Posebno smo sretni što je svjetska zajednica mobilne telefonije na nedavno završenom MWC u Barceloni prepoznala i nagradila inovativnost i napredne performanse našeg vodećeg pametnog telefona iz Galaxy S serije - Galaxy S9+. Koristim ovu priliku i da pozovem sve zainteresirane da posjete naš novi pop-up store u sklopu tržnog centra Alta, gdje će im naši stručnjaci rado pokazati sve detalje ovih novih, fantastičnih telefona. 

Galaxy S9 i S9+ su idealni uređaji koji će u potpunosti zadovoljiti korisnikove potrebe za intenzivnijim komuniciranjem, ali i za izražavanjem vlastite osobnosti uz pomoć fotografija, video zapisa i AR emojia. 

Galaxy S9 i S9+ imaju najnapredniju kameru do sada s novim dvostrukim otvorom blende koji omogućava snimanje pri slabom osvjetljenju, Super Slowmo video mogućnosti i personalizirani AR Emoji. Galaxy S9 i S9+ u stopu prate korisnikove želje i potrebe i svakodnevni život čine živopisnijim i ispunjenijim.

Galaxy S9 i S9+ su inovativni i u pogledu zvuka jer nose u sebi integrirane stereo zvučnike podešene od strane kompanije AKG kao i vrhunski audio doživljaj uz Dolby Atmos koji pruža surround efekat zvuka. Jedna od novih stvari je i SmartThings aplikacija koja ujedinjuje Samsungove postojeće IoT usluge u jedinstveno pametno isksustvo. 

Galaxy S9 i S9+ također imaju nevjerovatni beskonačni ekran koji je prvi put predstavljen na Galaxy S8 i S8+ modelima. Odvažni, svijetli Super AMOLED beskonačni ekran gotovo se stapa s telefonom. S prilagodljivim poboljšanjem kontrasta, korisnici mogu koristiti svoj uređaj čak i kad su izloženi direktnoj sunčevoj svjetlosti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.