REPUBLIKA SRPSKA

Bojan Šukić najbolji skakač s Kamenog mosta

Skokovi s Kamenog mosta u Trebinju

Piše: P. M.

12.8.2017

Bojan Šukić je pobjednik 17. skokova s Kamenog mosta u rijeku Trebišnjicu, koji su održani preksinoć u Trebinju. Drugo mjesto osvojio je Vuk Andrić, a treće Stefan Vukasović. 

Obrazlažući odluku peteročlanog žirija u sastavu Besim Šehović (predsjednik), Gordan Mišeljić, Simeon Dučić, Milan Janković i Tiho Ratković članovi, Šehović je rekao da je Šukić imao odličan drugi skok, koji je presudio da bude ovogodišnji pobjednik.

- Istine radi, bilo je svega osam takmičara, ali Bojan je bio najbolji i tu nema dileme - istakao je Šehović.

Dodao je da se radi popularizacije učestvovanja u skokovima s Kamenog mosta razmišlja da za punoljetstvo ovog događaja uspostave nova pravila, a možda i postavi platforma koja bi visinu sa sadašnjih osam metara povećala bar za još nekoliko.

Prema riječima pobjednika Bojana Šukića, ovo mu nije prvo učešće na skokovima, ali prvo mjesto jeste.

- Trebišnjica mi nije bila hladna jer se čitav život u njoj kupam. U njoj sam naučio i da plivam, tako da mi ovo nije ništa strašno. Srećan sam što sam uspio da budem najbolji u skokovima s Kamenog mosta - rekao je Šukić i dodao da je do sada dva puta osvajao treće mjesto.

Šukiću je kao pobjedniku pripala nagrada od 300 KM, koju je osigurao Podrum „Petijević“. Nagradu za drugo mjesto u iznosu od 200 KM je osigurala Turistička organizacija grada Trebinja, dok je nagrada od 100 KM za treće mjesto poklon picerije „L’sashon“.

U zabavnom dijelu programa nastupio je Dejan Matić.



Tri prvoplasirana skakača

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.