REPUBLIKA SRPSKA

U Trebinju formirano Udruženje taksista: Uskoro počinje s radom i dispečerski centar

Taksisti će biti raspoređeni na više stajališta u gradu

Piše: P. M.

14.11.2017

U Trebinju je formirano Udruženje taksista, a cilj je omogućiti jedinstveno pružanje taksi usluga i njihovo podizanje na viši nivo. Kako ističu u ovom udruženju, uskoro bi trebao početi s radom dispečerski centar, po uzoru na sve veće gradove u regionu.  

Njegovim puštanjem u rad taksi vozači će biti uvezani aplikacijom koja će omogućiti korisnicima da pozivom na jedinstveni telefonski broj, koji će uskoro biti aktivan, naruče vozilo 0-24 sata.

Aplikacija će podrazumijevati i uvezanost s hotelima i restoranima, dok je osnovni cilj Udruženja povezivanje članova radi ostvarivanja zajedničkih interesa pred nadležnim službama Grada Trebinja i svim drugim institucijama.

Sjedište Udruženja, a i dispečerskog centra je u ulici Svetozara Ćorovića, u neposrednoj blizini tunela u Starom gradu.

Taksisti će biti raspoređeni na više stajališta u gradu, ispred glavne pošte, u ulici Desanke Maksimović, uz zapadnu stranu zidina, ulici Cara Lazara i carice Milice, Trebinjskih brigada, Vojvode Stepe Stepanovića - autobusko stajalište, ispred trgovačkog objekta ''Bingo'' na Tini, ulici Nikšićki put kod semafora te na javnoj površini ispred turističkog kompleksa „Grad Sunca“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.