SREDNJOBOSANSKI KANTON

Otvoren "BH Telecom" centar Travnik II: Brže i bolje usluge u novom objektu u centru grada

K. K.

26.12.2017

Kompanija "BH Telecom" danas je svečano otvorila svoj Telecom centar Travnik II u centru Travnika u Bosanskoj ulici, i to je 61 od planiranih 73 prodajna objekta.

Na području koje pokriva Direkcija Travnik "BH Telecoma" do sada je realizirano i pušteno u rad devet Telecom centara: u Travniku, Novom Travniku, Bugojnu, Kiseljaku, Jajcu, Livnu, Fojnici, Vitezu i Gornjem Vakufu, tako da je ovo deseti "BH Telecom" centar na području Srednjobosanskog kantona.

- Nestrpljivo smo čekali ovaj trenutak i sada imamo jedan brižljivo dizajniran i znalački opremljen prostor. Na lokaciji na kojoj se nalazi ovaj centar nama je zaista bio potreban, kako bi smo bolje i uspješnije organizirali prodaju i omogućili bolju i veću dostupnost usluga "BH Telecoma" – kazao je Kasim Rahmanović, direktor Direkcije "BH Telecom" Travnik.


Elvedin Kanafija: Uspješna godina

"BH Telecom" centar Travnik II otvoren je da bi građanima omogućio veću dostupnost usluga ove kompanije od dosadašnje.

- Napravili smo jedan reprezentativan objekt koji je na ponos "BH Telecomu" i gradu Travniku. Ovo je jedan divan završetak uspješne poslove godine u "BH Telecomu" jer mi krunišemo dobre rezultate otvaranjem ovog centra u Travniku. U prvih šest mjeseci ove godine "BH Telecom" je uplatio najviše PDV-a, od 2006. godine napravili smo preko 45 miliona KM ugovora o sponzoriranju kulturnih i sportskih institucija i svega što je pozitivno u BiH. Isto tako, donirali smo preko 11 miliona KM – istakao je Elvedin Kanafija, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku, naglasivši kako po zvaničnim statistikama zauzimaju 46,7 posto mobilnog tržišta u BiH.

Novi "BH Telecom" centar Travnik II otvorio je načelnik općine Travnik Admir Hadžiemrić, koji je tom prilikom kazao:

- Čestitam menadžmentu na jako dobrom odabiru lokacije, ali i poslovnom potezu jer, siguran sam da će i građani Travnika prepoznati ovu lokaciju kao mnogo zgodnije mjesto za korištenje usluga "BH Telecoma" – rekao je načelnik Hadžiemrić otvarajući novi centar.

Poslovni prostor je u vlasništvu Općine Travnik, a poslovni dio od 100 kvadratnih metara i cijeli objekt uredio je "BH Telecom". Objekt i poslovni prostor spoj su tradicionalne arhitekture i modernog dizajna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.