RASKOŠ I LUKSUZ

Rezidencija koju je iznajmljivala Ivanka Tramp prodata za 17 miliona dolara

Kuća ima šest spavaćih soba, prostire se na 700 kvadratnih metara i može se pohvaliti nevjerovatnim eksterijerom površine 150 kvadratnih metara

Rezidencija Luksuz  - Avaz
Rezidencija Luksuz  - Avaz
Rezidencija Luksuz  - Avaz
Rezidencija Luksuz  - Avaz
Rezidencija Luksuz  - Avaz
+4
M. Z.

8.2.2023

Rezidencija koju su iznajmljivali Ivanka Tramp (Trump) i (Jared Kushner) Džared Kušner u Majamiju prodata je za 17 miliona dolara.

Pogled na vodu

Rezidencija 201 – kuća sa šest spavaćih soba, prostire se na 700 kvadratnih metara i može se pohvaliti nevjerovatnim eksterijerom površine 150 kvadratnih metara. Dizajnirao ju je glavni italijanski arhitekta Antonio Siterio (Citerio) i prodata je njujorškoj porodici, koju je privukao pogled na vodu i veliki životni prostor.

Ultraluksuzna rezidencija na obali okeana u Majamiju koju su Ivanka Tramp i Džared Kušner iznajmljivali dok su renovirali svoju obližnju vilu, izašla je na tržište u decembru 2022. za 18,8 miliona dolara.

Spa-centar i plaža

Rezidencija 201 je posljednja preostala ponuda u Arteu, ekskluzivnom luksuznom tornju u naselju Surfside. Dupleks od skoro 700 kvadratnih metara ima više od 150 kvadratnih metara privatnog otvorenog prostora, sa šest spavaćih soba, sedam kupatila, panoramskim pogledom na okean, privatnim prostorom za zabavu na donjem nivou i stepeništem koje vodi direktno do spa-centra i plaža. Oba primarna apartmana na spratu, kao i dnevna soba u prizemlju, gledaju na Atlantski okean. Novi vlasnici su u mogućnosti da iskuse najbolje od luksuza i stalno viđaju slavne ličnosti u Majamiju u ovoj izuzetno ekskluzivnoj stambenoj zgradi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.