LJUBIMCI

Vlasnicu dočekalo iznenađenje: Mačak naučio otvarati vrata pa napravio zijan

Viralni video pregledalo je više od 900 hiljada ljudi, a neki od njih su ostavili i komentare

Morala ga okupati jer je bio slipav. TikTok

M. Z.

17.10.2023

Mačak Arkturus (Arcturus) postao je viralan na TikToku nakon što je njegova vlasnica objavila video u kojem je otkrila da je njen ljubimac naučio otvarati vrata ormarića u kuhinji.

@arcturus_the_cat WHO GAVE HIM THE BRAINCELL? 👏It 👏was 👏not 👏his 👏turn!!!👏#imasurvivor #onebraincell #orangecat #smoothbrain #badcat #naughtycats ♬ Look Here Comes a Consequence AStarOsborne - Charles Osborne

Arkturus je otvorio vrata ormarića u kojem se nalazio sirup od bundeve, a kako bočica nije bila dobro zatvorena, sirup se razlio po kuhinji i nespretnom mačku. Vlasnica je morala okupati Arkturusa jer je bio ljepljiv, a vlažne maramice nisu bile od pomoći. Iako mačak nije bio zadovoljan kupkom, za nagradu je dobio maženje i poslastice.

Viralni video pregledalo je više od 900 hiljada ljudi, a neki od njih su ostavili i komentare. "Činjenica da je ovo narančasti mačak čini cijeli video puno smješnijim", "Iste je boje kao bundeva, a sad ima i isti miris", "Ima pripreme za Noć vještica", "Ovo je neočekivano", neki su od komentara ispod videa, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.