Ova je žena učinila nevjerovatnu stvar za napuštene mace u Saudijskog Arabiji i ne planira se zaustaviti

Avaz.ba
06.10.2017 13:52
A
A
A

Lauren je radila četiri godine u Rijadu kao medicinska sestra. Iako su njezine smjene trajale i dvanaest sati, ona bi ostatak dana provela brinući se za bolesne, napuštene i ozlijeđene mace.

Kad se ta ljubiteljica životinja doselila u Rijad, bila je zgrožena brojem mačaka koje žive na ulicama te je odlučila uzeti stvar u svoje ruke.

Ona se pobrinula za nekoliko stotina mačaka u te četiri godine, bilo da se radi o ozlijeđenim mačkama ili mačkama koje na svijet trebaju donijeti mlade. Mnogim je macama našla stalne domove, no začudila ju je i činjenica da rijetko tko u Saudijskoj Arabiji želi udomiti ta preslatka bića.

Kao stalan klijent u veterinarskoj stanici ostavila je mnogo novca. Plaćala je lijekove, preglede i operacije za mace iz vlastitog džepa.

Nažalost, došlo je vrijeme da Lauren napusti Rijad, a za tridesetak mačaka o kojima se brinula nije uspjela pronaći domove. Jedina opcija bila je da ih preveze u Kanadu, u centar za spašene životinje.

Ova predivna žena započela je komplicirani postupak selidbe i zasad je šest maca dospjelo na svoje odredište. Taj postupak je vrlo skup i brojni su se ljubitelji životinja ponudili pružiti pomoć.

Divno je vidjeti da ljudi iz cijeloga svijeta surađuju kako bi spasili ova nevina bića - bića koja itekako zaslužuju topao dom i ljubav.

Više o:

mačke