LJEPOTA I MODA

Do idealno ujednačenog tena: Ovo je najbolji način za čišćenje mitesera

Piše: A. Z.

14.7.2017

Pripremite kožu prije odlaska na more kako biste imali čisto lice i ujednačen ten i to sami, kod kuće, efikasnije nego brojnim skupim kozmetičkim tretmanima.

Očistite lice od nečistoća koje se talože na njemu cijeli dan, stvaraju vam nelagodnosti, maste vam kožu i čine da vaš ten izgleda loše.

Riješite se mitisera koji „opsjedaju“ vaš nos, čelo i bradu. Imajte uvijek njegovano, čisto i lijepo lice zahvaljujući revoluconarnoj crnoj maski.

Efekti su vidljivi već nakon prvog korištenja, a ako je budete redovno i pravilno koristili imat ćete savršeno blistav ten.

Crna maska za lice rješava problem mitisera i bubuljica dubinski čisteći kožu kao ni jedan preparat do sada. Odlična je za tinejdžere koji imaju problem sa masnom kožom i nečistoćama na licu, ali i za zrelu kožu.

Već nakon prvog nanošenja na ukonjenom dijelu maske ćete primijetiti bijele tačkice koje su zapravo nakupljene nečistoće i bit ćete sretni što ste je kupili i što ste konačno pružili sebi adekvatnu njegu.

Crna maska ime je dobila zbog aktivnog ugljena koji se u njoj nalazi. Spada u skupinu peel-off maski za lice, a kada je skidate, ona povlači mitesere i razne druge "gadosti" s vaše kože.

 

Vezane vijesti
Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.