LJEPOTA I MODA

Najljepša žena na svijetu smatra da je ovo najpopularniji bikini ovoga ljeta

Avaz.ba

23.7.2017

Časopis Maxim u maju je tradicionalno izabrao najljepšu ženu svijeta, a ta titula pripala je 20-godišnjoj manekenki Hailey Baldwin koja spada u generaciju "Instagram modela", sa svojim prijateljicama Bellom Hadid, Sophijom Richie, Kendall Jenner itd.

Radi se o manekenkama koje slavu mogu zahvaliti slavnim prezimenima svojih obitelji, a modni svijet ih obožava jer imaju i milione sljedbenika na društvenim mrežama, što ih čini vrlo utjecajnima.

Konkretno, Hailey broji 10,5 miliona obožavatelja, a sve što ona navuče na sebe ili ispromovira, ubrzo postaje hit pa sponzori zadovoljno trljaju ruke. A plavokosa ljepotica u posljednje vrijeme promovira jedan specifični model bikinija, za koji očito smatra da je najpopularniji ovoga ljeta.

O njemu smo vam već pisali, a radi se o modelu čiji je gornji dio zapravo ravni topić s naramenicama, koji podsjeća na sportski grudnjak, dok su gaćice niske. Isti takav obožava i manekenka Emily Ratajkowski.

Ovo je savršen kupaći kostim za sve žene koje žele uživati u morskim radostima, potpuno neopterećene oko toga da će im nešto "ispasti" iz badića. S ovim modelom takvi problemi ne postoje, što će sigurno razveseliti one koje vole plivati.

Također, gornji dio će savršeno zamijeniti majicu kada idete na plažu, jer ionako izgleda kao popularni "crop" topić. Samo navucite traper šorc i spremne ste! 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.