LJEPOTA I MODA

Poznata holivudska glumica: Eva Mendes novo je lice Avonovog mirisa

Avaz.ba

19.9.2017

Avon po prvi puta sarađuje s poznatom holivudskom glumicom Evom Mendes. Eva je prava žena današnjice: snažna, kreativna, moderna, neovisna, sigurna u sebe, uvijek drugačija i na svoj poseban način, prelijepa. Uz to što je odlična glumica, ona je i majka dvije djevojčice, ponosna kubanka-amerikanka, aktivna humanitarka i uspješna poslovna žena.  

Kao lice Avonovog Eve Duet mirisa, Eva predstavlja hrabru, intrigantnu i uvijek novu i drugačiju ženu današnjice. Njezina jedinstvena ljepota u kombinaciji s njenom duhovnom, autentičnom osobnošću, čini ovu holivudsku glumicu savršenim partnerom za Avonov mirisni brend. Eve Duet je Avonov prvi dual parfem koji ženi omogućuje da kreira mnoštvo mirisnih kombinacija. Od osvježavajuće i tople cvjetno voćne do zavodljive i senzualno cvjetne kombinacije, Eve Duet parfem ženi daje mogućnost da izrazi sva svoja lica, ovisno o trenutnoj ulozi u kojoj se nalazi i koju želi istaknuti.

“Stvarno je čast sarađivati s kompanijom koja već toliko godina razumije i poštuje žene.” kaže Eva. “Mogućnost koju sam dobila, da se izražavam slobodno i slavim svoju jedinstvenost kroz parfem, jako je zabavna. Volim što Eve Duet ima dva mirisa i mogu se igrati i kombinovati ih koliko želim, kreirati nebrojeno mnogo kombinacija, stvoriti baš onaj miris koji mi odgovara u tom trenutku.”

Iako Eva i Eve Duet parfem dijele prilično slično ime, te Eva savršeno predstavlja sve što je Avon želio postići ovim dual mirisom, parfem nije dobio ime po njoj. Ipak, ispala je baš dobra slučajnost!

“Ponosni smo što je Eva Mendes ambasadorica Avonovog Eve Duet mirisa. Volimo činjenicu da se ne boji izraziti drugačije, ovisno o tome kako se trenutno osjeća. Želimo da sve ljubiteljice mirisa budu inspirirane ovom snažnom, nevjerojatnom ženom koja razumije šta znači biti žena, nositi toliko uloga u životu i otkrivati mnoštvo lica ovisno o trenutku i situaciji.“ kaže Šejla Korjenić, PR specijalista kompanije Avon, ponosna na kompaniju koja već više od 130 godina podržava i osnažuje žene.

Eva Mendes kubanka je rođena u Miamiju, Florida, a majka ju je odgojila u Los Angelesu. Od ranog je djetinjstva bila svojeglava i hrabra, studirala je Marketing na California State University-ju prije nego se odlučila za glumu.

Njezina odlučnost i spremnost da izađe iz zone komfora, isplatile su se i u glumačkoj karijeri. Od uloga u komedijama poput Hitch sa William Smith-om do karakternih dramskih uloga u Training Day, We Own the Night and A Place beyond the Pines. Iza ekrana, Eva unosi istu strast u svoje lične poduhvate, bilo da je u pitanju humanitarni rad u neprofitnoj organizaciji The Art of Elysium ili dizajn i kreativa kao direktorica svoje make-up kolekcije i linije odjeće.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.