LJEPOTA I MODA

Crnoj Gori titula za najljepšu nošnju

Avaz.ba

28.11.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Crnogorska manekenka Mina Pejović ušla je u top 15 od 62 predstavnice iz cijelog svijeta na takmičenju „Miss model of the world”, koje je održano u Kini. 

Pored tako dobrog rezultata, lijepa Nikšićanka je osvojila i titulu „Miss model best of nacional costume” i Crnoj Gori poslije osam godina vratila priznanje za najljepšu nošnju.

- Prezadovoljna sam plasmanom i titulom. Ući u top 30, pa u top 15 među 62 predstavnice zemalja iz cijelog svijeta, koje su sve prelijepe, je zaista veliki uspjeh, pogotovo za malu državu kao što je Crna Gora. Ponosna sam što sam baš ja uspjela da vratim Crnoj Gori pobjednički sjaj - kazala je Pejović.

Pripreme za takmičenje, dodaje Pejović, trajale su mjesec.

- Išle smo na fitnes, vježbale koreografije za finalno takmičenje, imale šutinge u oficijelnim haljinama, nacionalnim nošnjama i bikiniju - kazala je Pejović.

Put u Kinu, dodaje manekenka, donio joj je i prijateljstva.

- Stekla sam mnogo prijateljica iz Bosne, Makedonije, Perua, Italije, Turske. Družile smo se, sarađivale - kazala je Pejović.

Takmičenje „Mis model of the world” seli se u Dubai, gdje će se manekenke, njih 15, sa titulama i lentama fotografirati, snimati spot i promovirati svoj uspjeh do 7. decembra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.