LJEPOTA I MODA

Megan Markl otkrila pet trikova za ljepotu koji su joj pomogli da osvoji pravog princa

Avaz.ba

9.12.2017

Trikovi za ljepotu koje primjenjuje žena koja je osvojila princa su zlata vrijedni.

Ovih dana svi govore o Megan Markl (Meghan Markle), glumici koja je osvojila srce hirovitog i nestalnog princa Harija (Harry), a naročito o njenoj ljepoti i načinu na koji je “upecala” princa.

Iako ovoj ljepotici ne treba puno šminke kako bi naglasila lijepe crte lica, najsimpatičnije na njoj su njene pjegice i divan ten. 

Megan, kao i svaka druga žena, ima svoje trikove uz pomoć kojih je uvijek lijepa i sređena. Pogledajte šta to ona radi što provjereno “pali”.



Puder koristi samo tamo gdje je neophodno 

Kada je riječ o tečnoj podlozi, ona koristi lagane formule i nanosi puder tamo gdje baš mora. Bjuti blender koji koristi daje joj najprirodniji izgled, a ne prekriva joj pjegice koje joj daju poseban šarm.

Volumen u samo nekoliko sekundi

Kada želi da poveća volumen kose, ona nanese malo suhog ulja ili spreja za volumen na kosu i zabaci je prema nazad.

Neposlušne vlasi kroti četkicom za zube

Uvijek kada nosi punđu ona želi da je sve na svom mjestu. Zbog toga nanosi lak za kosu na staru četkicu za zube i uz pomoć nje smiruje nemirne dlačice.



A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Trik za svježe lice

Ujutru se malo ko može pohvaliti svježim izgledom i blistavim pogledom. Ona to postiže tako što na unutrašnji dio oka nanese malo posvjetljivača.

Redovno radi vježbe za lice

Protiv bora najefikasnija je gimnastika lica, a ova ljepotica to dobro zna. Ona se kune u vježbe za lice za koje kaže da joj pomažu kako bi istakla svoje jagodice i vilicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.