LJEPOTA I MODA

Zanimljivosti o brendu "Victoria’s secret" koje niste znali

Avaz.ba

7.1.2018

"Victoria’s secret". Dovoljne su samo ove dvije riječi i po glavi će momentalno početi da nam se motaju savšena tijela prelijepih žena u predivnim i preskupim kupaćim kostimima i još skupocjenijem donjem vešu.

Svakom modelu i manekenki, san je da prošeta pistom na reviji ovog prestižnog brenda i da se nađe rame uz rame sa Andrianom Limom, Aleksandrom Ambrozio, Hajdi Klum i mnogim drugim svjetskim ljepoticama. Svakom pjevaču je čast da bude specijalni gost na ovom spektaklu koji odavno prevazilazi okvire modne revije, a svakoj običnoj djevojci je želja da zauvijek nosi seksi čipkani veš ove modne kuće ili makar da savršeno zamiriše svom dečku u postelji na neko mlijeko ili sprej za tijelo ovog brenda.

Ni sami ne možemo da nabrojimo šta se sve krije pod ovim imenom i slobodno možemo reći najpopularnijim brendom među ženama, ali nešto što često ljude zanima su zapravo ova pitanja: Ko je Viktorija i da li je to stvarna ili imaginarna osoba. Međutim, to je strogo čuvana tajna poznata veoma malom broju ljudi.

Donosimo vam činjenice o brendu Victoria’s secret koje vjerovatno niste znali. Ako mislite da već sve znate, hajde da još jednom provjerite svoje modno znanje:

Najteža krila koja su nošena na reviji ovog brenda imala su 40 kilograma, a ponijela ih je Aleksandra Ambrozio.

Lindsi Elington je bila prvi anđeo sa 3D printom.

Hajdi Klum je na jednoj reviji nosila najveća krila ikada napravljena. Bila su visoka čak 12 metara. Ovu plavokosu ljepoticu su u jednom intervjuu pitali da li možda ona zna ko je čuvena Viktorija!? Ona je tada dala vrlo zanimljiv odgovor:

“Viktorija je mješavina predobrih stvari kao što su ljepota i milost – nešto poput mene!”

Reviju čuva više pripdnika obezbjeđenja nego događaj u Bijeloj kući.

Anđelima je zabranjeno da piju alkohol 12 sati pred reviju.

Marija Vujović iz Podgorice je prva djevojka sa Balkana koja je nosila čuvena krila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.