LJEPOTA I MODA

Budite trendi i jedinstvene sa malo novca

Avaz.ba

5.2.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+11

Ako mislite da vam je za dobar izgled potrebna veća količina novca, varate se. Naravno da niko nije imun na komade svjetski poznatih dizajnera, ali budite realne – niko ne garantira da će vam do stajati lijepo i da ćete biti moderne.

Za jedinstven stil, potrebno je da razmišljate – jedinstveno.

Lude majice

Majice sa zanimljivim crtežima ili porukama, uvijek će skrenuti pažnju. Toliko je dizajnera koji se time bave po Instagramu da vam nije potreban veliki novac da do njih dođete. Samo budite maštovite.

Nakit

Slično je i sa nakitom. Ljudi koji izrađuju nakit od raznih materijala talentovani su da naprave prava mala čuda. Izgledaju skupo, zanimljivi su i šik. Baš kao i sa majicama, budite maštovite.

Maskice za telefon sa snažnom porukom

Živimo u vremenu kada se bez telefona prosto ne može. Svi se trudimo da ih zaštitimo, a maskice su postale neophodan detalj. Ako već moramo da ih imamo, zašto da onda ne budu trendi? Možete ponijeti rečenicu koja vas jasno opisuje na svom telefonu ili izraditi kolaž uspomena sa svojim prijateljima, koji će vam svakodnevno biti pri ruci, na poleđini vašeg telefona. Što je najzanimljivije, baš takvu maskicu više niko neće imati, piše CdM.

Cekeri i novčanici

Oslikani, izvezeni, sašiveni po porudžbini. Sa likovim iz crtaća, snažnom motivirajućom porukom ili nekim drugim detaljem koji vas opisuje.

Toliko je jednostavno danas biti uniformiran i neprepoznatljiv, ali očigledno je još jednostavnije doći do ideje kako da se sitnicom jasno izdvojite iz mase! Da ponesete sebe kroz svoj stil! Da objasnite u šta vjerujete kroz modu. Da svojim sličnim, a ipak jedinstvenim stajlingom kažete svijetu: TO SAM JA!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.