GLAMUROZNA PJEVAČICA

Rijana je na Super Bowlu nosila nakit vrijedan 1,2 miliona dolara

Na ruci je imala sat ''Jacob & Co'', koji košta 72.000 dolara zahvaljujući remenu i dijamantnom okviru, koji je ukrašen s 360 komada dragog kamenja

Rijana u skupocjenoj odjeći i nakitu. Instagram / Printscreen

M. Z.

15.2.2023

Rijana (Rihanna, 34) je na Super Bowlu nastupila u crvenoj kombinaciji kombinezona i jakne. Vrijednost njene odjeće za nastup, uz modne dodatke, iznosi visokih 1,2 miliona dolara.

O Rijaninom nastupu na Super Bowlu pišu svi svjetski mediji od održavanja samog događaja u nedjelju navečer. Pjevačica je privukla pažnju i svojim modnim izdanjem. Na stadionu ''State Farm'' pojavila se u crvenom kompletu, kojim je naglasila svoj rastući trbuh. Na taj način je i otkrila da s reperom ASAP Rokijem (Rocky, 34) očekuje drugo dijete.


Rijana je na sebi imala crvenu jaknu ''Alaia'' i kombinezon ''Loewe'', s naglašenim dijelom preko grudi. Ovom izdanju dodala je tenisice ''Maison Margiela x Salomon Cross'', ali i brojne komade nakita.

Na ruci je imala sat ''Jacob & Co'', koji košta 72.000 dolara zahvaljujući remenu i dijamantnom okviru, koji je ukrašen s 360 komada dragog kamenja.


Najskuplji komad koji je nosila ipak je bio prsten ''Bayco'' s 19,47-karatnim rubinom i brušenim okruglim dijamantima umetnutim u platinu i 18-karatno žuto zlato. Predstavnik brenda je za ''Page Six Style'' otkrio da vrijedi nevjerovatnih milion dolara.

Također, nosila je i naušnice čija vrijednost se procjenjuje na 12.000 dolara, a na sebi je imala i tri vintage dijamantna broša koji vrijede 135.000 dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.