BROJNE REAKCIJE

Prikaz današnjeg svijeta: Snimak Kendal Džener i siromašne djevojčice rastužio ljude

Mnogi su prokomentarisali da se manekenka trebala zaustaviti i ponuditi pomoć djevojčici

Manekenka je prolazila pored djevojčice koja ju je čežnjivo gledala. TikTok

E. Ag.

1.10.2023

Snimak Kendal Džener (Kendall Jenner) i siromašne djevojčice obuzeo je internet i izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Naime, manekenka je snimljena dok je šetala ulicama Pariza, gdje je prolazila pored djevojčice koja ju je čežnjivo gledala.

Mnogi su se složili oko toga da je upravo ovakav video jasan prikaz današnjice – s jedne strane djevojka koja je poznata i ima sve što poželi, a s druge djevojčica koja se bori da preživi. Uslijedile su brojne kritike na račun Kendal, te su mnogi prokomentarisali da je Kendal trebalo da se zaustavi i ponudi pomoć djevojčici.

@dearmemories4 💔#litle #girl #globa #virall #kendalljenner #paris #kardashians #georgia #cry #f ♬ original sound - Dear memories

- „Ovo je realnost svijeta u kome živimo”, „Čudan je svijet”, „Dvije strane života”, „Fotografija me rastužila”, „Volio bih da bogati ljudi obrate pažnju na one kojima je pomoć zaista potrebna”, „Kendal bi joj mogla promijeniti život u sekundi da to želi” - neki su od brojnih kritika ispod viralnog videa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.