KRASE JE BUJNE OBLINE

Kćerka tajkuna i misice ruši sve predrasude: Amazonka nestvarne ljepote osvaja modne piste

Mnogi je nazivaju superherojem jer neumorno radi za mnoge dobrotvorne organizacije i udruženja koja podržavaju djecu, životinje i životnu sredinu

Lućijana Bejnon - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
E. Ag.

6.11.2023

Više nego ikada ljepota je imperativ, barem ako se vodimo društvenim mrežama na kojima neprestano vidimo lijepa lica i tijela manekenki koje ženama zavisno od senzibiliteta daju ili motivaciju ili ruše samopouzdanje.

Lućijana Bejnon (Lucciana Beynnon) nesumnjivo privlači pažnju javnosti u posljednje vrijeme, a ono što je izdvaja od drugih je to da je ova djevojka možda i najviši model na planeti. Visoka je 178,5 cm, a teška 60 kg. Rasna crnka dijeli svoje porijeklo između Venecuele, odakle potječe njena majka Lejan Ninibet, koja je svojevremeno bila Miss Venecuele i oca Treversa Bejnona, tajkuna iz Australije.

Okružena glamurom i luksuzom, Lućijana je navikla da odrasta u pravoj raskoši poput princeze, a slijedila je i majčinu strast ka modelingu pa se otisnula u ove vode još od ranog djetinjstva kraseći naslovnice magazina, reklama i pojavljujući se na mnogim modnim događajima.

Međutim, njen talent se ne zaustavlja ovdje. Pokazujući sklonosti ka glumi, ova mlada djevojka je odučila da zaokruži i proširi svoje glumačke sposobnosti na Nacionalnom Institutu za umjetnosti u Sidneju i postigla je zavidne uspjehe u mnogim filmovima i TV emisijama, piše SrećnaRepublika.

Lućijana izgleda egzotično. S bujnim poprsjem i oblinama, duge crne kose, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Krasi je samouvjeren hod, a njen izgled Amazonke je mnogima u modnoj industriji itekako interesantan.

Iako ova ljepotica djeluje za neke samo atraktivno i lijepo, ona je više od lijepog lica. Mnogi je nazivaju superherojem jer neumorno radi za mnoge dobrotvorne organizacije i udruženja koja podržavaju djecu, životinje i životnu sredinu.

Bejnon je zagovornica feminizma i raznolikosti i promoviše pozitivnost tijela. Ona je za mnoge pravi primjer i lider mladih djevojaka koje sa svojim atraktivnim izgledom spajaju i druge uspjehe koji ih čine snažnim i jakim ženama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.