ŠOKIRA STAJLINZIMA

Najljepša žena Holivuda pokazala previše: Čak se vidi i tetovaža na „nezgodnom“ mjestu

Megan Foks izabrala izrazito provokativnu haljinu

Megan Foks. Instagram

E. Ag.

27.12.2023

Paparaco fotografi "uhvatili" su holivudsku glumicu Megan Foks i njenog vjerenika Mašin Gan Kelija u svečanom izlasku, odnosno dok su napuštali jedan prestižni restoran u Malibuu. Par je nakon toga zabavu produžio na božićnoj proslavi porodice Kardašijan/Džener, a atraktivna glumica bila je riješena da pokaže sve svoje čari, pa i najveću intimu!

Naime, lijepa 37-godišnjakinja blistala je u izrazito provokativnoj haljini, za koju je neophodna besprijekorna figura, ali i pomalo otkačenosti i hrabrosti, piše Žena.rs.

Riječ je o dugačkoj, bijeloj korset-toaleti koja s prednje strane ima četiri proreza na šniranje koji otkrivaju više nego što bi trebalo.


Čini se kao da Megan Foks ispod haljine ne nosi baš ništa, pa ni gaćice, o čemu svjedoči i činjenica da se jasno nazire tetovaža zmije na njenom stomaku... No, svakako ne bi bilo prvi put da se glumica u javnosti pojavi bez donjeg veša, ona nerijetko šokira modni sveijt izazovnim kombinacijama.

Izdanje je upotpunila providnim sandalama s platformama, srebrnom clutch tašnicom, te svjetlucavim, skupim nakitom, a preko svega je prebacila bijeli kaput. Kosu je pokupila u ležernu punđu i opredijelila se za zavodljivu šminku.

Mašin Gan Keli je, sa druge strane, izabrao neformalniji autfit u svom prepoznatljivom stilu - crne, kožne, široke pantalone i duks, uz mnogo nakita i čizme sa predimenzioniranim đonom.

Ovo je, inače, prvi put da je Megan viđena u javnosti nakon što je prošlog mjeseca otkrila da je doživjela spontani pobačaj tokom veze sa reperom. Ona je ujedno priznala da je godinama ranije već prošla kroz sličan stres, kada je imala vanmateričnu trudnoću.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.