IMA NAS SVAKAKVIH

Influenserica bebi kupuje torbice od 20.000 dolara: Nakit je važniji od obrazovanja

Djevojčica među ostalim posjeduje zlatnu dudu s dragim kamenjem koja vrijedi oko 3 hiljade dolara

Ono kad imaš para na bacanje.... TikTok

M. Z.

14.3.2024

Linda Andrade supruga je meksičkog milionera koja živi u Dubaiju, a na društvenim mrežama redovno se hvali svojim luksuznim načinom života. Influenserica je u februaru rodila djevojčicu, a sada se na društvenim mrežama pohvalila luksuznim predmetima koje posjeduje njena nedavno rođena kćerka.

@lionlindaa gold digger mommy✨✨ #millionaire #mom #rich ♬ Habibi (speed up) - Lanceas & RaiderXD

Djevojčica među ostalim posjeduje zlatnu dudu s dragim kamenjem koja vrijedi oko 3 hiljade dolara, a umjesto u normalnim kolicima, ova jednomjesečna će se voziti u Dior kolicima koja koštaju skoro 6 hiljada dolara.

"U ovoj kući nema ničega običnog", rekla je Andrade, a također je otkrila da je potrošila 10 hiljada dolara na njenu sobu.

Njena kćerka također ima torbice u vrijednosti od više od 20 hiljada dolara.

- Njen nakit mi je mnogo važniji od njenog obrazovanja, iskreno - rekla je influenserica u videu koji je na TikToku pregledan skoro 9 miliona puta, te je izazvao brojne reakcije, a mnogi su pisali kako je većina ovih stvari potpuno bespotrebna za novorođenu bebu.

"Nazvala me siromašnim na pet različitih načina", "Ako trebaš psa, ja mogu lajati", "Neograničena količina novca, ne razumijem", "Zašto ne pomogneš siromašnima koji nemaju što jesti?", bili su samo neki od komentara na viralan snimak, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.