MOĆ ŠMINKE

Pogledajte nevjerovatnu transformaciju albino djevojke: Prelijepa brineta osvojila je internet

Ovaj snimak imao je ogroman broj pregleda na mrežama

Oči su joj se napunile suzama dok je u nevjerici gledala svoj novi odraz u ogledalu. Instagram

E. Ag.

14.3.2024

Mnoge žene žele da odu kod plastičnog hirurga kako bi operacijama izmijenile nešto na licu ili tijelu što im se ne dopada. Međutim, ponekad je najveća transformacija promjena boje kose ili frizure. Kad se tome dodaju profesionalno šminkersko umijeće i drugačiji način oblačenja, promjena kompletnog izgleda je nevjerovatna.

Ona ne samo da ima porculanski bijeli ten, izrazito bijelu kosu, trepavice i obrve, već i svijetloplave oči, a bila je obučena u bijelo, što je dodatno isticalo njenu bijelu kosu. Vješte ruke frizera najprije su njenu bijelu kosu ofarbale u srebrenastu koja je moderna posljednjih nekoliko godina. Za potrebe ove transformacije su joj kosu čak poprskali tamnim sprejem, tako da na kraju transformacije postala crnka.

Potom su je našminkali ističući njene oči i jagodice, dok joj je lice bilo uokvireno tamnom kosom koja je padala s jedne strane lica, dok je drugi dio kose bio pričvršćen šnalama od bisera.

Umjesto bijele košulje obukla je usku plavu majicu koja je istakla njeno bujno poprsje. Tek kad je sve završeno, djevojka je pogledala u ogledalo i nije mogla vjerovati šta vidi. Oči su joj se napunile suzama dok je u nevjerici gledala svoj novi odraz u ogledalu.

- Poklon frizera nije samo transformacija, niti puko izvlačenje pramenova, već i samopoštovanje i samopouzdanje njihovih klijenata. Kreativnim dodirom, frizeri i šminkeri imaju moć da otkriju novu sliku, odražavajući unutrašnju ljepotu i obezbjeđujući obnavljanje koje uz to ide, a koje je van fizičkog izgleda. Svaki pramen, boja i stil su potezi četkicom po platnu samoizražavanja, postajući jedinstveno i revitalizirajuće putovanje za one koji se predaju frizerskom i šminkerskom talentu - piše u opisu snimka.

Komentari za ovu transformaciju su bili isključeni, ali najvjerovatnije je bilo mnogo onih koji bi podijelili mišljenje da ova djevojka sada izgleda fantastično.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.