LJUBAV I VEZE

Zabranjena strast: Zaveo me šef, a onda sam saznala bolnu istinu!

Avaz.ba

7.9.2017

Kolumnistici Didri Sanders, koja već godinama u svojoj rubrici "Draga Didre" odgovara na dileme čitalaca u vezi sa seksom, ovoga puta se javila djevojka koja se upustila u seksualnu vezu sa svojim šefom i sada ne zna šta da radi.

- Otkako sam imam seks sa svojim šefom, otkrila sam stranu sebe za koju do sada nisam znala da postoji. Radimo to gdje stignemo, uključujući i kancelariju kad svi ostali odu kući, napisala je 20-godišnjakinja koja je do sada imala samo jednog momka i to kada je imala 16 godina.

- Ovaj posao sam dobila kada mi je prijatelj ukazao na slobodno mjesto, jer je neko tek dao otkaz. Zgrabila sam priliku jer mi je na prethodnom radnom mjestu bilo dosadno. Što za ovaj posao nikako ne mogu da tvrdim.


Odmah na prvu, moj šef je bio vrlo šarmantan i prijateljski raspoložen. Ima 32 godine. Sad kad gledam unazad, mogu reći da mi se nabacivao, ali u to vrijeme nisam to primjećivala. Mislila sam da je samo ljubazan i da sam sretna što imam priliku da radim s tako simpatičnim tipom, napisala je djevojka i opisala kako je njihova afera počela kada ju je šef zamolio da duže ostane na poslu da bi riješili zaostatke.

- Nakon sat vremena donio je bocu vina "da nam pomogne u poslu". Kada smo završili s poslom, poljubio me "kako bismo proslavili", ali tu se nismo zaustavili. Imali smo seks na njegovom kancelarijskom stolu.

Tada nisam znala da ga kod kuće čeka trudna djevojka. Za to mi je rekao prilikom jedne strastvene noći u obližnjem hotelu - zaključili smo da nam je kancelarija neudobna i počeli da se viđamo u hotelu kad god se ukazala prilika. Ostala sam šokirana i mislila da je to kraj. Neko vrijeme je uzeo slobodno da bi bio kod kuće sa svojom partnerkom i novorođenom bebom, ali isti tren kada se vratio rekao mi je koliko sam mu nedostajala i naš odnos postao je vreliji nego ikad.


Znam da neće ostaviti svoju djevojku, ali mislim da sam počela nešto da osjećam prema njemu. Iako mu to nikad nisam rekla. Da li mu je zaista stalo ili me samo iskorištava, upitala je Didre koja joj je odgovorila da se okane takve veze prije nego što je povrijedi.

 

- Iskorištava te, a šta je s njegovom jadnom djevojkom, majkom njegovog djeteta? Nju će sigurno gadno da povrijedi. Nemoj dopustiti da i tebe povrijedi. Nudi ti samo seks bez ljubavi i budućnosti. Reci mu da je gotovo prije nego što tvoja osjećanja postanu presnažna. Odlazi iz kancelarije na vrijeme, izbjegavaj da dolaziš ranije. U međuvremenu se pobrini da izlaziš, viđaš se s prijateljima i upoznaješ nove ljude. To će ti okupirati misli od ovog prevaranta i pružiti ti šansu da nađeš prikladnog momka koji će znati da te cijeni, odgovorila joj je Didre. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.