LJUBAV I VEZE

Prije 35. morate usvojiti ova ženska pravila

( Ilustracija)

Avaz.ba

11.9.2017

Istraživanje je pokazalo kako žene starije od 35 godina najviše uživaju u seksu. Razlog je, kako tvrde naučnici, bolje poznavanje svog tijela, svojih želja i potreba. Upravo zbog toga donosimo mala ženska pravila koja biste trebale usvojiti prije 35. rođendana.


1. Radite ono što volite

Seks je veoma intimna i strastvena radnja u kojoj sudjeluje dvoje ljudi. Užitak koji vođenje ljubavi može donijeti nevjerovatno je iskustvo, ali jedino ako radite ono što vam odgovara. Ne sramite se reći „ne“, ali se isto tako ne ustručavajte i isprobati neke nove stvari.


2. Eksperimentiranje nije tabu

Povjerenje između partnera koji su u ozbiljnijoj vezi itekako može utjecati na kvalitetu seksualnog odnosa. Kada se dvoje ljudi dovoljno poznaje, mali su eksperimenti u seksu i više nego dobrodošli. Isprobajte, kombinirajte i uživajte.


3. Nikada, ali nikada bez zaštite

Osim zbog neželjene trudnoće, zaštitite se i od spolnih bolesti kojih u posljednje vrijeme ima više nego što mislite. To se posebno odnosi na nove veze i intimne partnere. Ne vrijedi riskirati.


4. Volite svoje čvrsto tijelo

Tijelo je u dvadesetim godinama života prelijepo i zato ga se ne treba stidjeti. Ženska silueta moćno je oružje kojem ne može odoljeti ni jedan muškarac. Poigrajte se sa svojim seksipilom i uživajte u onome što imate jer će vam poslije biti žao.


5. Ne žurite

Seksualni odnos može biti veoma zanimljiv i može trajati čitavu noć. Ili dan. Nije sve u seksualnom činu, već u mnoštvu sitnica prije i poslije njega. Igra zavođenja, predigra, vruće pauze, maženje nakon njega... Mogućnosti su razne, zanimljive i super zabavne. Uživajte u odnosu i istražujte svoje želje i potrebe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.