LJUBAV I VEZE

Ove priče dokazuju da je do seksa lako doći

Avaz.ba

12.9.2017

Od stotina odgovora na Redditu, što vulgarnih, što komičnih, našle su se i priče koje dokazuju šta sve mogu da naprave sitni gestovi.

Evo nekih priča: 

"Jednom me je djevojka oralno zadovoljila jer sam joj dao posljednji komad pizze"

"Izlazio sam iz dvorane obučen kao pijanista, a tradicionalno, bio sam pijan kao stoka. Na putu ka kući, na autobuskoj stanici ugledao sam beskućnika. Napolju je bilo minus 15 stepeni Celzijusovih i on se tresao. Skinuo sam jaknu, stavio je preko njega i dao mu zadnjih pet eura koje sam imao (da ode do skloništa ili potroši na drogu, svejedno mi je bilo).  Odjednom pojavila se djevojka i dala mi do znanja da je vidjela šta sam učinio. Gledala me je sa obožavanjem kao da sam neki svetac. Hodala je pored mene do moje kuće. Ispostavilo se da je Francuskinja i da se uopšte ne razumijemo. 

Ionako do kraja nismo puno pričali. Nekoliko dana kasnije vidio sam beskućnika u mojoj jakni."

"Citirao sam 'The Sandlot', rekao joj da ga možemo gledati kod mene u studentskom domu u sobi. Nisam imao televizor, ali nije bilo bitno."

"Bio sam na zabavi i izašao sam da kupim cigarete. Jedna devojka hodala je ka meni, a ja sam se pretvarao da sam udario u obližnje drvo. Priskočila je da mi pomogne, ali ubrzo je shvatila da sam je prevario. To je bilo vrlo slatko i kasnije smo se nekako spetljali kod nje kući."

"Komšinica me je jednom pitala za pomoć oko okoštavanja kokoši. Kad sam došao kod nje shvatio sam da nema kokoške. Ušao sam u njenu sobu da je pitam gdje su kokoške, a ona je bila gola. Možda jeste glupo, ali kod mene je upalilo."

"Dobili smo novu macu. Slikao sam se sa njom i postavio fotografiju na plastiku svog telefona. Kada sam telefonirao ispred jednog kluba djevojka je vidjela sliku mačke na mom mobilnom, počela je da me ispituje. Bilo je sve hladnije pa sam krenuo kući. Potrčala je za mnom pitajući me da li može da svrati kod mene da vidi macu. Stvari su prošle očekivano. Tek četiri dana sam imao mačku. Slijedeći dan je dobila toliko poslastica da nije znala šta će sa njima."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.