(Foto: Ilustracija)

Otkriveno: Ove četiri greške ga čine lošim u krevetu

Avaz.ba
13.09.2017 18:32
A
A
A

Ženama je u prirodi da prije nego što stupe u seksualne odnose stvore bliži odnos sa svojim partnerom, ipak nekad se desi da se upuste u to prebrzo. Nažalost, često se razočaraju jer njihov dragi nije bio na zadovoljavajućem nivou u krevetu, a ovo su četiri greške koje muškarci najčešče prave:

1. Sveznajući maher

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jeste činjenica da ne slušaju i rade po svom, a isti problem događa se i u krevetu. Stručnjaci navode kako muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo.


2. Nedostatak predigre

Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. Međutim, muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što damama nije po volji.

3. Loša higijena

Prizori znojavih muških ramena rado su viđeni, ali samo izdaleka ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i njegovano tijelo muškarca.

4. Šuti i radi

Kada šuti tokom vatrenih igrica u krevetu, ženama to nije po volji. Zato je vrijeme da duboke seksi glasove u krevetu jači pol koristi s gotovo jednakim žarom kao i prilikom navijanja jer je i to dodatni afrodizijak za njihove partnerke.