LJUBAV I VEZE

Ovu seks povredu muškarci najviše dobijaju tokom preljube i to samo zbog jedne stvari koju rade samo sa ljubavnicom

Avaz.ba

17.9.2017

Ukoliko muškarci riješe da prevare svoju partnerku, pored toga što rizikuju da budu otkriveni i da slome srce svoje ljepše polovine, oni rizikuju i da slome penis.

Istraživanje koje je sproveo doktor Endrju Kramer pokazalo je da je polovina muškaraca kod kojih je liječio prelom penisa, doživjelo ovu povredu dok su varali svoje partnerke.

Razloga za to može biti nezgodno mjesto na kome su riješili da imaju seks van veze. Češće se dešava da preljubnici imaju seks van kreveta, pa nove poze koje isprobavaju na nezgodnim mjestima na kojima se zateknu mogu da dovedu do preloma. Zbog nezgodnog ugla penetracije, ali i neočekivanog položaja, može doći do preloma.

Doktor je za Huffingtonpost izjavio da ne osjeća etičku obavezu da ženama kaže da su prevarene.

- Ja samo kažem da smo sredili penis. To da li će one da ih pitaju kako je do preloma došlo je njihova stvar. Ja sam sa strane etike obavezan da čuvam tajnu pacijenta, a da li će on to da prizna kasnije nije na meni, izjavio je Kramer.

On savjetuje muškarcima da budu oprezni jer nije bitno s kim ste i gdje, ovo je nešto što se može desiti svakome. Bitno je da obrate pažnju na pozu i ugao koji zauzimaju jer to dovodi do povrede.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.