LJUBAV I VEZE

Ljubavnica me tjera na čudne stvari: Ponekad osjećam strah!

( Ilustracija)

Avaz.ba

18.9.2017

Muškarac se javio magazinu The Sun, rubrici Dir Dajdre (Dear Deidre) tražeći savjet. Kaže kako ima problema s ljubavnicom koja insistira da bude grub prema njoj tokom seksa. Mora joj začepiti usta, vezati je, štipati je i zariti joj nokte duboko u kožu, jer jedino tako može doći do orgazma. Zaljubio se u nju, ali strahuje da će ga ta veza uništiti.

Prenosimo njegovu ispovijest, kao i savjet koji je dobio:

- Imam ljubavnicu koja obožava kada je povrijedim tokom seksa, voli da je vežem i da joj začepim usta. To je erotično, a ona kaže da me voli, ali zabrinut sam da će me ta veza unštiti.

Ona ima 32, ja 38 godina i oboje smo samci. Upoznali smo se na poslovnoj konferenciji, otišli smo na piće sedmicu iza toga i počeli da flertujemo. Pozvala me kod sebe na večeru nakon mjesec i tada smo imali seksualni odnos. Od tada smo se sastajali svakog vikenda, ali seks je bio čudan.

Tražila je da je povrijedim štipanjem ili zabijanjem noktiju u leđa. Rekla je kako joj to treba da bi se osjećala povezanom. Složio sam se jer me uzbuđivalo koliko uživa u tome. Nikada nisam napravio više od nekoliko ogrebotina na njoj. Ali, ona želi da pati, želi da zarijem nokte dublje u njenu kožu... onda da je opet zavežem i začepim joj usta. Ona orgazam doživi samo preko snažne fizičke penetracije, a ja polako dolazim do vrhunca tako da mi to nije bio problem.


Nakon dva mjeseca otišao sam s prijateljima na odavno dogovoreno skijanje.

Kad sam se vratio sve je bilo isto i znao sam da se zaljubljujem u nju. Viđali smo se nekoliko puta sedmično i obično sam prespavao kod nje. Jednom dok smo ležali na krevetu nakon seksa, rekla mi je da mora nešto da prizna.

Ispričala mi je kako je srela bivšeg momka i da su spavali zajedno. Priznala je da ju je to izjedalo i morala mi je sve reći. Tvrdi da voli samo mene. Kaže kako joj je bivši slao poruke otkako su se razišli te kako je jedini način da se to završi bio taj da mu ona pokaže koliko je isprazna.

Kaže da želi samo mene. Ali, kako ću joj vjerovati? Ona zna da to što je učinila nije u redu, ali volio bih da mi ništa nije rekla. Potpuno sam uništen i ne mogu to izbaciti iz glave."

Savjet koji je dobio:

Tvoja ljubavnica treba da doživi fizičku bol kako bi osjetila seksualno zadovoljstvo i to što se osjeća bezvrijedno vjerovatno je posljedica neke ranije traume, emocionalne ili seksualne. Njeno samopouzdanje je vrlo nisko i u pravu si što si oprezan u tome kako bi sve to moglo uticati na vašu budućnost.

Pokušaj da razgovaraš s njom o njenom ranijem životu. Reci da su tvoja osjećanja prema njoj ozbiljni, ali da možeš vidjeti vašu zajedničku budućnost samo ako shvatiš šta se s njom događa, i da se nadaš kako ćete pronaći rješenje.

U međuvremenu, nemoj osjećati pritisak zbog prelazaka nekih granica u seksu, a koje su izvan tvoje zone seksualne udobnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.