LJUBAV I VEZE

Ti znaš njegov horoskopski znak, mi znamo s kakvom će te ženom prevariti

Avaz.ba

20.9.2017

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno. Ne kažemo da će te stvarno prevariti, ali ako to učini, njegov horoskopski znak kaže da će to biti s ovakvom ženom. 

Ovan

Voli uzbuđenje i adrenalin, zato će kao bijeg od stabilne veze potražiti avanturu s nekom koja je nepredvidiva, baš kao i on.

Bik 

S najboljom frendicom, onom koja mu je samo frendica, stvarno.

Blizanac  

Prevarit će te s nekim tko ga stalno hvali i diže u nebesa. To ne znači da nužno ima osjećaje prema toj osobi, ali njegov ego uživa.

Rak 

S nekom koja ga je spremna poslušati kad ti nisi. Rakovi neće ni shvatiti da varaj jer će prvo samo htjeti rame za plakanje, ali to se rame vrlo brzo može pretvoriti u nešto puno seksualnije. 

Lav

Ako te prevari, to će biti s curom koja ga može iskreno nasmijati. Ako se i ona smije njegovim forama, stvar bi mogla postati ozbiljna.

Djevica

Ako osjeti da ste se malo udaljili, Djevica će u panici potražiti bliskost s nekom drugom.

Vaga

Ovaj znak treba partnera u zločinu, zato će najčešće varati s nekim ko isto vara svog partnera. Čisto da postoji ravnoteža.

Škorpion

Mozak Škorpiona je poprilično jednostavan kad je riječ o varanju - samo želi nevjerojatan seks s nekim s kim nije u vezi. Dobra vijest je da Škorpioni neće varati s velikim brojem žena, nego samo s jednom kojoj mogu vjerovati.

Strijelac

Za razliku od Škorpiona, Strijelac će pokušati pronaći što veći broj partnerica za prevaru. Jednom kad krene, ne staje.

Jarac

U vječnoj potrazi za zrelosti, Jarac će pomisliti da je žena zrelija od tebe idealan odabir za prevaru.

Vodolija

Vodenjaci varaju iz romantičnog razloga - jer misle da su pronašli svoju srodnu dušu. Skoro da im i ne možeš zamjeriti, ali ipak možeš.

Ribe

Ovaj će te znak prevariti sa ženom koja je ženska verzija njega. Neka koja razmišlja kao on, ponaša se kao on, možda se čak i oblači kao on - jer ko bolje zna što njemu treba nego on sam? Ili žena koja mu je praktički kopija.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.